REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio pabaigoje įsteigtos Lietuvos naftos perdirbimo gamyklos "Mažeikių nafta" antrinės įmonės "Trade House Mažeikių Nafta" vadovai ketina atidaryti bendrovės atstovybę Latvijoje, kuri versis didmenine degalų prekyba.

REKLAMA
REKLAMA

"Mažeikių naftos" atstovas ryšiams su visuomene Giedrius Karsokas agentūrai LETA pažymėjo, jog biuro steigimo procedūros gali būti užbaigtos jau birželio mėnesį, bet ne vėliau kaip iki rugpjūčio 1-osios. Atstovybėje, kuri planuoja verstis didmenine degalų prekyba, naudodama du išnuomotus terminalus, turėtų dirbti iki 11 žmonių.

REKLAMA

Šią savaitę dienraštis "Dienas Bizness" informavo, jog bendrovė "Trade House", kurio direktoriaus pareigas eina Šarūnas Klokis, rengiasi atidaryti atstovybes Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje ir sieks parduoti "daug ir už kaip įmanoma daugiau".

"Mažeikių nafta" taip pat apibrėžė savo strategines rinkas. 2002 metais 11 procentų "Mažeikių naftos" degalų buvo parduota Latvijoje, po 6 procentus - Estijoje ir Lenkijoje, o 28 procentai - Lietuvoje. Apie 70 procentų Latvijoje parduodamų degalų yra lietuviškos kilmės. Biuro atidarymas Latvijoje padės reabilituoti "Mažeikių naftos" prekinį ženklą, kuriam pakenkė vietos mažmenininkai, maišydami lietuviškus degalus su prastos kokybės degalais iš trečiųjų šalių.

LETA-ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų