REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio (06-03) vidurdienį Kaune kaktomuša susidūrus lengvajam automobiliui ir mikroautobusui, žuvo 56 metų moteris. Dar viena moteris buvo sužeista.Dėl šios avarijos maždaug valandą buvo uždarytas eismas Romo Kalantos gatve, susitvenkė dideli transporto kamščiai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak įvykio liudininkų, tik laimingas atsitiktinumas, kad per avariją nenukentėjo daugiau žmonių. Ant šono apvirtusiu mikroautobusu "Mercedes Benz" tevažiavo viena keleivė, o šaligatvyje, į kurį po susidūrimo įskriejo lengvasis automobilis "Citroen", tuo metu visai nebuvo pėsčiųjų.

REKLAMA

Nelaimės aplinkybes tiriantys kelių policijos pareigūnai avarijos priežasčių kol kas nekomentuoja.

Mikroautobuso vairuotojo A. Š. (g. 1945 m.) teigimu, į priešpriešinę eismo juostą, kurioje susidūrė su lengvuoju automobiliu, jis išvažiavo vengdamas susidūrimo su netikėtai "iššokusiu" dviratininku.

Automobilis "Citroen" avarijos metu buvo taip sumaitotas, kad jį vairavusią ir sunkiai sužeistą Valentiną G. (g. 1946 m.) teko vaduoti ugniagesiams gelbėtojams. Moteriai buvo prispaustos kojos, sulaužytos abi rankos, traumuota galva. Dar automobilyje jai buvo daromas dirbtinis kvėpavimas, tačiau išlaisvintai sužeistajai medikai padėti nebegalėjo - ji mirė greitosios pagalbos automobilyje.

Sužeistoji mikroautobuso keleivė nugabenta į Kauno Raudonojo kryžiaus palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninę.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų