REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Nelabai rimta valdžia. Man tai, prisipažinsiu, nelabai patinka visas tas dalykas" (premjeras Algirdas Brazauskas apie padėtį sostinės taryboje).

REKLAMA
REKLAMA

"Ne ne ne, čia negalima svaidytis šitokiu žodžiu kaip tiesioginis valdymas. Čia yra katastrofa. Katastrofa. Aš kito žodžio negaliu pasakyti" (premjeras Algirdas Brazauskas apie galimybes sostinėje įvesti tiesioginį valdymą).

REKLAMA

"De jure - žemės ūkio ministerija, o de fakto - būna ir kitaip" (Žemės ūkio ministerijos sekretorius Jonas Panamariovas apie žemės ūkio politikos formavimo subjektus).

"Kiek valdžia šitaip durnins žmones, tiek tie žmonės tą valdžią siųs velniop. Aš nenorėčiau, kad valdžia būtų šuns vietoje, kuri būtų keikiama, spardoma ir ujama. Bet ji bus tokioje padėtyje, kol taip elgsis su Lietuvos žmonėmis" (vienas Liberalų ir centro sąjungos lyderių Eugenijus Gentvilas piktinasi, kad siekiant užkirsti kelią dešiniųjų patekimui į parlamentą kairiųjų dominuojamas Seimas nusprendę surengti papildomus naujų Seimo narių rinkimus nepalankiu metu).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų