REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį vykusioje 2003-ųjų MTV kino apdovanojimų ceremonijoje daugiausiai apdovanojimų susižėrė geriausiu metų filmu išrinktas "Žiedų valdovas: dvi tvirtovės" (The Lord of the Rings: The Two Towers).

REKLAMA
REKLAMA

MTV žiūrovai šį filmą apdovanojo už geriausią veiksmo epizodą, taip pat skyrė prizą aktorių kolektyvui - Elijah Woodui (Elija Vudui), Seanui Astinui (Šonui Astinui) bei kompiuteriniam Gollumui (Golumui). Tam pačiam Gollumui skirtas ir geriausio virtualaus veikėjo apdovanojimas.

REKLAMA

Savo balsus nugalėtojams skyrė televizijos tinklų MTV ir MTV2 žiūrovai.Dėmesio susilaukė ir filmai apie superherojus - filme "Žmogus voras" (Spider-Man) nusifilmavusiai Kirsten Dunst (Kirsten Danst) skirtas geriausios aktorės titulas, o taip pat kartu su Tobey Maguire'u (Tobiu Magvairu) jie apdovanoti už geriausią bučinį ekrane.

Apdovanojimas už geriausią aktorės debiutą atiteko Jennifer Garner (Dženifer Garner), suvaidinusiai Elektrą pagal komiksų knygą pastatytame filme "Nutrūktgalvis" (Daredevil).

REKLAMA
REKLAMA

Reperiui Eminemui už vaidmenį "8 mylios" (8 Mile) įteikti geriausio aktoriaus bei geriausio debiutavusio aktoriaus prizai.

Alternatyva oriai "Oskarų" įteikimo ceremonijai tapusiame renginyje buvo įteiktas prizas ir už geriausią kovą ekrane. Šis titulas atiteko Jėgos mokytojui Yoda (Jodai) už jo kovą šviečiančiais kardais su Christopheriu Lee (Kristoferiu Li) filme "Žvaigždžių karai: II epizodas. Klonų puolimas" (Star Wars: Episode II - Attack of the Clones).Mike'ui Myersui (Maikui Majersui) "Auksinio spragėsio pakelio" prizas atiteko už geriausią komedijinį Austino Powerso (Ostino Pauerso) vaidmenį filme "Ostinas Pauersas 3: Auksinis narys" (Austin Powers in Goldmember).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas naujas MTV apdovanojimas už geriausią transatlantinį debiutą atiteko Colinui Farrellui (Kolinui Farelui) už vaidmenį "Telefono būdelėje" (Phone Booth).Ceremonijos įrašas televizijos eteryje bus parodytas birželio 5 dieną. Praėjusių metų "MTV kino apdovanojimus" stebėjo daugiau kaip 7 mln. žiūrovų ir tai buvo labiausiai žiūrima MTV kino apdovanojimų ceremoniją tarp 12-34 metų amžiaus žmonių.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų