REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 5 dieną (ketvirtadienį) klube “Gravity” įvyks jau penktasis hip-hop muzikai skirtas renginys “Wildstyle”. Vakarėlyje bus pristatyta nauja vokalinės perkusijos programa, kurios metu Vilniaus pogrindyje gerai žinomas atlikėjas Def One hip-hop ritmus gros savo balsu.

REKLAMA
REKLAMA

“Ketvirtadieniui rengiame specialią programą. Kartu su MC Q'nigas, Shmėkla, Viper, DJ Mamania ir Supacide grosime vienu metu. Išmokome naujų triukų ir stengsimės juos pagroti “Wildstyle” renginyje. Tai bus pirmas kartas hip-hop vakarėlių istorijoje, kuomet “beatboxing” vienu metu gros tiek daug atlikėjų”, - sakė Lietuvoje profesionaliausiu “beatboxing” atlikėju laikomas Def One.

REKLAMA

Vokalinė perkusija (The Art of Vocal Percussion), dar kitaip vadinama “beatboxing”, - tai ritmiški garsai, sukuriami naudojant vienintelį instrumentą - žmogaus balso stygas. Šiuo būdu galima pakartoti arba sukurti įvairių garsų, melodijų, ritmų ir dainų. Tai natūraliais žmogaus kūno “instrumentais” sukuriama muzika - tik žmogus ir mikrofonas. 1980-aisiais pradėjusį populiarėti vokalinės perkusijos pripažinimą rodo įvairūs sėkmingi projektai hip-hop, r’n’b ir drum’n’bass muzikos albumuose.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje neoficialiai pačiu geriausiu šios srities atlikėju pripažįstamas vilnietis, prisistatantis slapyvardžiu Def One. Jis savo sugebėjimais žiūrovus stebino 2002-ųjų breiko čempionatuose Lietuvoje ir Latvijoje. Paskutinį kartą viešas jo šou buvo atliktas gegužės 4 d. “Tango TV” gimtadienio metu. Vasarą Def One savo sugebėjimus pristatys Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Suomijoje, Rusijoje ir D. Britanijoje.

“Wildstyle” yra kiekvieno mėnesio pirmą ketvirtadienį klube “Gravity” vykstantis renginys, skirtas hip-hop ir r&b muzikai. Jo metu plokšteles groja DJ Mamania, DJ Supacide. Didžėjams taip pat talkina jaunieji repo muzikos atlikėjai bei MC.

“Gravity News”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų