REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rinkimai nusibaigė, inauguracija baigėsi, šimtadienis prezidentui prasidėjo, perversmo Rolandas Paksas nepadarė, tad “telikas” ima pabosti. Pernelyg jis buvo užgožęs visą laisvalaikį. Ir gerai. Tačiau kaip tik todėl TV3 atakuoja su kaimietišku “fermerišku” smūgiu, LTV atidžiai pritilsta, o LNK pusėje visada kažkokie burbulai. Blykšdamas jis nori vis vien patraukti į save.

REKLAMA
REKLAMA

Kad ir įnirtingai abiejų komercinių kanalų anonsuojama viena už kitą įspūdingesne kovo 8-osios programa, - kol politikai ir ne politikai laužė ietis ir kompiuterių klaviatūras, televizininkai nutarė, kad trūkstant erzelio, gerai ir kovo 8-oji. Dėl visa ko padarę iš jos, sprendžiant pagal anonsus, humoro dieną. Na, visiems žinoma, kad moterys juokingos, bet kam tą viešai pasakoti? Nuobodybė numeris vienas - tai visa TV3 “Ferma” su visais įnamiais. Tam, kuris tiesiai nuo žagrės atsidūręs mieste, neįdomu žiūrėti į savo praeitį, tam, kuris su žagre ir arkliu tiesiogiai nesusidūrė, problemos nuobodžios, ką ten daro fermos įnamiai, tiesą sakant, jau padaryta per “Akvariumus”, o pati “Ferma” po “Robinzonų” daug nykesnė. Nors apsimetinėjama, kad čia vasaros įkarštis, jaučiasi, kad šalta ir ruduo. Įsijausti į tenykščius įvykius tikrai sunku. Tam reikia specialių jėgų ar dėžės alaus, kad visai nukvaktum. Bet kai yra dėžė alaus, ne televizorius rūpi, o daug kilnesnės mintys kyla.

REKLAMA

LNK savą nuobodumą bandė blaškyti labdaringu maratonu su pasidainavimais, Arūnas Valinskas labai jaudinosi, kad pinigų tiek daug, kad net “Telekomo” telefonai užsikimšo ir negalįs pasakyti, kiek tūkstančių milijonų. Graži, gera akcija, LNK savo viešuomenės ataskaitose pasidės pliusiuką - ne vien siaubus ir “pornuchą” rodom, yra ir gėrio bei grožio, kurio po teisybei mes kupini, kad net varva. Juk laisvi ir nepriklausomi ir po teisybei taip ir (maždaug) yra. Vis dar LNK turi savo požiūrį ir savo įtakas, leidžiančias valdyti situacijas ir netgi perimti iniciatyvas labai delikačiuose slaptųjų kontorų reikaluose.

REKLAMA
REKLAMA

O dėl kontorų... Inauguracija buvo net nuobodi, matyt, iš tikrųjų prasideda didžiųjų permainų metas. Vienas lėktuvėlis per inauguraciją pūtė dūmus iš uodegos, bet atkakliai nekrito kaip koks Lietuvos avialinijų “Saabas”. Prezidentas per inauguraciją neapsivertė kūlvirsčiu, o tai sukėlė tam tikrą nusivylimą ir buvo nenumatyta, bet tai faktas, kurio iš esmės ir užtenka. Pakso kaip prezidento tema užsidaro kelioms savaitėms ar mėnesiams, bet atsiveria kita, ne mažiau įdomi, - jo aplinka ir pats įdomiausias tos aplinkos asmuo - ponia Lola Gruzinė, burtininkė ir magė, kuri per visas Mišias ir iškilmes kvėpuoja mūsų R. Paksui į pakaušį ir sakosi, kad tokias rankas kaip jos turėjęs tik pats Ponas Jėzus, tik tas numirė, o ši ponia nė nesiruošia nieko panašaus iškrėsti ir Lietuvą laimins, kol tik joje bus. O bus ilgai. Dvi kadencijas. Savo?

LNK sekmadienio “Savaitės panorama” pasitelkė ponią gruzinę, kuri šneki ir mielai apie save pasakoja. Mat yra ką, nes tai “vienas profesorius”, tai “prancūzų mokslininkai” labai ja stebėjosi ar stebisi, o ji čia jau prikrėsianti stebuklų. Bet ponia užlenkė kiek per daug. Į areną buvo iškeltas kardinolas Audrys Juozas Bačkis, kurs “Savaitės panoramoje”, pirštu baksnodamas Biblijon, įspėjo saugotis netikrų pranašų, kurie ateina avies kailyje, o siekia savo piktų kėslų. Tiesiai įvardyta - šitos ponios galios eina iš šėtono. Turėkime omenyje, kad kardinolas tokiais žodžiais nesišvaisto. Žino, tai ir sako, ir manau, publika turėtų susidomėti šita ponia. O publika domisi. Štai ir ponas ir ponaitis Landsbergiai, ir Justas V. Paleckis, ir Algirdas Brazauskas ir... Na, Vytautas Landsbergis, matyt, “dvasias tikrindamas”, tačiau A. Brazauskas ir R. Paksas - abu prezidentai į šitą reikalą žiūri rimtai. Gydo, buria, dūmus leidžia... nieko daugiau. Tik tiesioginė įtaka pernelyg aukštiems asmenims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų