REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net trys apdovanojimai - geriausios dainos, geriausio albumo ir geriausio atlikėjo nominacijose - penktadienį Kėdainiuose vykusioje "Bravo" ceremonijoje įteikti Andriui Mamontovui. Šis dainininkas nugalėtoju buvo pripažintas visose nominacijose, kuriose pretendavo nugalėti.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausiu albumu buvo paskelbtas praėjusių metų A. Mamontovo diskas "O, meile!", kurį išleido M.P.3. Titulinis šio albumo kūrinys laimėjo geriausios dainos kategorijoje. Kaip ir sausio mėnesį vykusiuose "Radiocentro" apdovanojimuose, taip ir "Bravo" rinkimuose A. Mamontovui atiteko geriausio atlikėjo prizas.

REKLAMA

"Tai ne mano vieno, o visų kartu su manimi dirbančių žmonių darbo įvertinimas", - pabrėžė A. Mamontovas, "Bravo" apdovanojimų ceremonijos metu, pritariant penkiems muzikantams, atlikęs savo naujausią singlą "Ar tai būtum tu?"

Daina "Ar tai būtum tu?" pateks į balandžio mėnesį planuojamą išleisti naują A. Mamontovo albumą "Spalvoti sapnai". "Naujų kūrinių įrašai yra labai pasisekę, todėl manome, kad "Spalvoti sapnai" sulauks pasisekimo", - įsitikinęs A. Mamontovo vadybos reikalus tvarkančios M.P.3 agentūros direktorius Vaidas Stackevičius. M.P.3 agentūros teigimu, albumo "Spalvoti sapnai" pristatymui ji žada organizuoti A. Mamontovo koncertinį turą Lietuvoje.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų