REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo pirmininko pirmasis pavaduotojas Česlovas Juršėnas atsistatydina iš Seimo valdančiosios Socialdemokratinės koalicijos frakcijos seniūno pirmojo pavaduotojo pareigų.

REKLAMA
REKLAMA

“Eltai” jis sakė, kad tokį sprendimą priėmė dėl didelio užimtumo partijoje ir Seimo veikloje. Č. Juršėnas yra Seimo pirmininko pirmasis pavaduotojas, Seimo Socialdemokratinės koalicijos frakcijos seniūno pirmasis pavaduotojas ir Socialdemokratų partijos pirmininko pirmasis pavaduotojas.

REKLAMA

Pasak Seimo Socialdemokratinės koalicijos frakcijos seniūnės Irenos Šiaulienės, į frakcijos seniūno pirmojo pavaduotojo pareigas bus siūloma Socialdemokratų partijos vicepirmininko, Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininko Algirdo Butkevičiaus kandidatūra.

Seimo socialdemokratai ketina mažinti frakcijos seniūno pavaduotojų skaičių nuo 9 iki 5. Planuojama, kad pirmuoju seniūno pavaduotoju bus Algirdas Butkevičius, pavaduotojais - Sigita Burbienė, Alfonsas Macaitis, Vasilijus Popovas ir Sergejus Dmitrijevas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį (03.31) įvyksiančiame Socialdemokratinės koalicijos frakcijos posėdyje bus nuspręsta dėl pakeitimų frakcijos vadovybėje.

Kovo 20 dieną Seimo Socialdemokratinės koalicijos frakcijos seniūne buvo išrinkta Seimo komisijos Konstitucijos pataisoms rengti pirmininkė, Seimo seniūnų sueigos narė Irena Šiaulienė.

Šiose pareigoje ji pakeitė sveikatos apsaugos ministru tapusį Juozą Oleką.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų