REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingasis airis įtempto siužeto juostos “Rekrutas” (“The Recruit”) žvaigždė aktorius Colinas Farrellas vos per keletą metų Holivude sugebėjo pelnyti donžuano reputaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Išgarsėjęs po filmo “Įspėjantis pranešimas” (“Minority report”) C. Farrellas ėmė skintis kelią į garsiausių pasaulyje gražuolių širdis. Kiekviename vakarėlyje pasirodantis su vis nauja jį lydinčia drauge jis tapo bene geidžiamiausiu spaudos taikiniu.

REKLAMA

Spaudoje nuvilnijo gandai, neva C. Farrellas buvo užmezgęs meilės romanus ar turėjęs intymių ryšių su dainininkėmis Britney Spears ir Christina Aguilera, aktorėmis Sandra Bullock ir Gwyneth Paltrow, fotomodeliais Heidi Klum ir paslaptingąja niujorkiete, kuri jau rugsėjį susilauks aktoriaus kūdikio.

Nerimstantis airis šį savaitgalį vėl praleido ne vienas. Londono “Sanderson Hotel” viešbutyje jis susitiko su naująja savo drauge filmo “Perl Harboras” žvaigžde Kate Beckinsale, kuri visai neseniai išsiskyrė su ilgamečiu draugu aktoriumi Michaelu Sheenu.

REKLAMA
REKLAMA

Holivude vis dažniau pasirodo straipsniai, neva puikiai reklamą ir skandalus išmanantis mažai kam žinomas airis C. Farrelas per garsiausias pasaulio moteris siekia pelnyti sau šlovę ir pripažinimą. Dienraštis “The Sun” rašo: “Jam tai sekasi puikiai. Belieka tik spėlioti, su kuo Colinas pasirodys šį kartą…”

Naujausią aktoriaus Colino Farrello darbą įtempto siužeto juostą “Rekrutas” Lietuvos kino teatruose žiūrėkite nuo kovo 28 dienos.

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų