REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį (03.27) Vilniaus klube “Gravity” vykstančiame gyvų koncertų cikle “G Live” pirmą kartą viešai pasirodys grupė “Inculto”. “Inculto” pasivadino keli nariai iš buvusios grupės “Latin Power”, kuri garsėjo pasirodymais daugelyje Vilniaus uždarų vakarėlių ir banketų.

REKLAMA
REKLAMA

“Latin Power” buvo suburta groti “latino”, salsą ir meksikietiškus koverius. Kurį laiką tai buvo įdomu, grupė labai išpopuliarėjo privačiuose vakarėliuose ir banketuose. Deja, ilgainiui tai pabodo, nes koncertų buvo tiek daug, kad nebuvo kada kurti muzikos, o groti tik koverius tapo nuobodu”, - apie pusantrų metų gyvavusios “Latin Power” iširimą pasakojo Jurgis Didžiulis.

REKLAMA

Jurgis tarp jaunimo žinomas ne tik kaip buvęs “Latin Power” narys, bet ir kaip perkusinių instrumentų dueto “Eargazm” įkūrėjas. Šis duetas ne kartą pasirodė “Ore” ir “Gravity” diskotekose kartu su didžėjais. Subūrę “Inculto” Jurgis ir dar trys grupės nariai ketina pagaliau realizuoti savo muzikines idėjas. Pasak atlikėjų, “Inculto” gros lengvą “house” muziką, kurioje bus gausu “latino” atspalvių ir gyvų instrumentų semplų. Muzikantai neslepia, kad sąmoningai stengiasi rengti programą, kuri tiktų šokių aikštelėms. Vienas įdomesnių sumanymų jų planuose - teminiai koncertai.

REKLAMA
REKLAMA

“Kiekvienas koncertas turės savo temą. Ketvirtadienį įvyks mūsų debiutinis koncertas, todėl jo tema - “InTroduction”. Savo koncertuose stengsimės ne tik groti muziką, bet ir keisti interjerą, koncerto erdvės apipavidalinimą ir performansus, kurie padėtų perteikti muziką. Netrukus planuojame kurti estetiškai erotinę koncerto temą “InStinct”, - ateities planus dėstė Jurgis Didžiulis.

Renginyje “G Live” grupė “Inculto” atliks valandos trukmės pasirodymą, o jų koncertą dar pusvalandį apšildys atlikėjai, grosiantys perkusiniais instrumentais. Renginiui ruošiamas specialus klubo apipavidalinimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grupės sudėtis: Jurgis Didžiulis (gitara, vokalas), Aurelio Morlencas (bosinė gitara), Norbertas Gaulia (kompiuteriai), Vladas (perkusija).

“Inculto” gyvu pasirodymu Vilniaus klubas “Gravity” tęsia gyvos muzikos renginių ciklą “G Live”, kuriame pristatomi šiuolaikinės muzikos kūrėjai. Bilietai į koncertą kainuos 15 litų ir 10 litų (su skrajute ir klubo nariams).

“Gravity News”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų