REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupė Seimo narių pareikalavo, kad Ūkio ministerijos sekretorius Anicetas Ignotas paneigtų jiems žiniasklaidoje mestus kaltinimus dėl neva asmeninio suinteresuotumo Šilumos ūkio įstatymo pataisomis.

REKLAMA
REKLAMA

Dienraščiui "Lietuvos žinios" A. Ignotas teigė, kad Seimo narys Henrikas Žukauskas ir kiti parlamentarai "atstovauja siaurai verslininkų grupei ir galbūt turi asmeninių interesų". Anot jų, Seime svarstomas Šilumos įstatymo projektas yra nepalankus vartotojams.

REKLAMA

Parlamentarai Gintaras Didžiokas, Aloyzas Sakalas, Romanas Sedlickas, Nijolė Steiblienė ir Henrikas Žukauskas pareikalavo, kad A. Ignotas oficialiai paneigtų savo teiginius, o ūkio ministras Petras Čėsna įvertintų jo veiksmus.

"Pareiškiame, kad Ūkio ministerijos sekretoriaus A. Ignoto teiginius vertiname kaip viešai išplatintas tikrovės neatitinkančias žinias, asmeninį įžeidimą, nepagarbą įstatymų leidžiamajai valdžiai", - teigiama jų pareiškime.

REKLAMA
REKLAMA

Minėti parlamentarai yra pateikę Šilumos įstatymo pataisas, kuriomis siūloma nenustatyti papildomų mokesčių nuo centrinės šilumos teikimo sistemos atsijungusiems vartotojams.

Jų nuomone, siūlymas apmokestinti gyventojus už paslaugas, kurių jie negautų, prieštarauja Civiliniame kodekse įtvirtintoms vartotojų teisėms.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų