REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švedijoje vyko tarptautinės "World Meeting 2003" ir rudens sprinto varžybos, į kurias susirinko stipriausi pasaulio orientacininkai, besiruošiantys Švedijoje vyksiančiam 2004 metų Pasaulio čempionatui.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgoje trasoje vyrų elito grupėje nugalėjo suomis Janis Lakanenas, o geriausiai iš lietuvių pasirodęs Marius Mažulis užėmė penktą vietą. Simonas Krėpšta šiose varžybose buvo 28-as, Saulius Andrėkus - 31-mas, o Edgaras Voveris - 39-tas tarp 74-ių dalyvių.

REKLAMA

Moterų varžybas ilgoje trasoje laimėjo švedė Gunila Svard. Lietuvos merginos šįkart liko toli nuo lyderių: Jolanta Ražaitienė - 41-a, Inga Kazlauskaitė - 42-a ir Dainora Alšauskaitė liko 52-a iš 70-ties.

Sprinto trasoje vyrų elito grupėje nugalėjo suomis Matsas Haldinas. Ši rungtis buvo nesėkminga vyrams: Marius Mažulis užėmė tik 51-mąją poziciją, Liutauras Bilevičius - 59-tąją, Simonas Krėpšta - 61-mąją, o Saulius Andrėkus liko 64-tas.

REKLAMA
REKLAMA

Moterų elito tarpe pirmavo švedė Karolina A Hojsgaard, o geriausiai iš lietuvių sekėsi 11-ąją vietą užėmusiai Ingai Kazlauskaitei bei dvyliktoje likusiai Dainorai Alšauskaitei.

Jolanta Ražaitienė sprinte liko 33-čia, o Diana Vosyliūtė - 55-a.

Sprinto varžybose vyrų grupėje startavo 109 sportininkai, moterų - 72.

Po šių startų Lietuvos rinktinė savaitei pasiliko treniruočių stovykloje.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų