REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV Merilendo valstijos pirmoji ponia praėjusią savaitę pareiškė norinti nušauti popdievaitę Britney Spears. Antradienį (10.07) jos atstovė išplatino pareiškimą, kuriame teigiama, kad moteris tik pajuokavo.

REKLAMA
REKLAMA

Valstijos gubernatoriaus respublikono Roberto Ehrlicho žmona Kendel Erlich savo norą nušauti dainininkę pareiškė per konferenciją dėl buitinio smurto prevencijos Frederiko mieste. Tada pirmoji ponia kritikavo neva jaunimui neigiamą įtaką darančią pramogų industriją.

REKLAMA

"Iš tiesų, jei turėčiau galimybę nušauti Britney Spears, manau, taip ir padaryčiau", - auditorijai teigė K. Erlich, 21 metų "Grammy" apdovanojimui nominuotą dainininkę apkaltinusi tuo, kad ji esą jaunoms mergaitėms pernelyg primygtinai iškelia sekso reikšmę.

Britney Spears, karjeros pradžioje teigusi iki pat vestuvių liksianti nekalta, pastaruoju metu rengia "karštais" vadinamus koncertus, o ant žurnalo "Rolling Stone" spalio mėnesio numerio viršelio pozavo be liemenuko.

REKLAMA
REKLAMA

Frederiko miesto radijo stoties WFMD darbuotojai, perklausę konferencijos garso įrašą, aptiko K. Erlich teiginį apie Britney Spears ir pirmadienį apie tai parengė specialią radijo žinutę. Antradienį politiko žmonos atstovė spaudai išleido pranešimą apie neatsargią K. Erlich kalbą.

"Kadangi ji yra dirbanti motina, auginanti ketverių metų sūnų, pirmajai poniai kelia nerimą galima neigiama pramogų industrijos įtaka vaikams ir paaugliams, - teigė K. Erlich atstovė Meghann Siwinski. - Reikšdama savo susirūpinimą, ji kalbėjo perkeltine prasme".

“Reuters”-ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų