REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį (10.10) klube “Gravity” bus švenčiamas vieno pirmųjų “progressive house” muzikos renginių Vilniuje “Evolution” gimtadienis. Šia proga “Gravity” scenoje gros Airijos šokių muzikos žvaigždė DJ Chrisas Cargo, 2002 metų Lietuvos didžėjų čempionato nugalėtojas Marius Ivanoff ir publikos numylėtinis Ignas i.v.

REKLAMA
REKLAMA

“Evolution” vakarėlių ciklo sėkmė patvirtino prieš metus Igno i.v. duotas prognozes, kad po dvejų metų Vilniaus naktinius klubus užkariaus progresyvi šokių muzika, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA

“Vilniuje nėra “progressive” kultūros, nėra kokybiškų šiai muzikai skirtų renginių. O pasaulyje tai yra populiariausia šokių muzika. Didžiausi festivaliai, prabangiausi klubai - visur vyrauja “progressive”. Tai nauja muzika, kurios Lietuvoje iki šiol nebuvo. Ji atsirado Kaune ir pradėjo iš esmės keisti visų naktinių klubų pažiūras. Todėl sugalvojau, kad būtų neblogai Vilniuje kažką panašaus surengti”, - praėjusių metų spalį prieš pirmąjį “Evolution” sakė Ignas i.v.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien “Evolution” yra renginių ciklas, kuriame dalyvavo pasaulyje garsūs didžėjai: Omid16B, Mara, Peace Division, Lexicon Avenue, G-Pal. Būtent aukščiausio lygio progresyvios muzikos užsienio žvaigždės pelnė “Evolution” vakarėliams populiariausios “Gravity” nakties titulą praėjusią vasarą. Vis augant “sunkesnės” šokių muzikos populiarumui, klube “Gravity” buvo pradėtas ir antrasis Igno i.v. renginių ciklas “Atari Home”.

Šį penktadienį “Evolution” gimtadienyje grosiantis Chrisas Cargo vadinamas Airijos “progressive house” muzikos pažiba. Garsaus Britanijoje klubinės muzikos leidinio “DJ Magazine” žurnalistai jo pasirodymus apibūdino kaip "idealią sekso mašinos-kūno muziką".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Pirmą kartą apie jį sužinojau prieš dvejus metus įsigijęs Chriso Cargo plokštelę. Legendinis didžėjus Danny Tenaglia jau tada jį vadino genijumi. Vėliau girdėjau keletą nepriekaištingų jo miksų. Dar vėliau paaiškėjo, kad Barry Gilbey yra geras jo draugas. Todėl iškart suskubau jį pašnekinti atvykti į Lietuvą: gražios merginos, nauja kultūra, linksmi vakarėliai. Taip visi jie užsikabina”, - šypsodamasis sakė Ignas i.v.

Ignas i.v. taip pat neslėpė, kad penktadienio naktį visų susirinkusiųjų laukia ne tik kokybiška šokių muzika, bet ir netikėtos staigmenos, tačiau konkrečias jų detales didžėjus buvo linkęs nutylėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų