REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidento Rolando Pakso dukra Inga kartu su savo draugu Aivaru Stumbru dalyvavo savaitgalį vykusioje Kauno nusikalstamo pasaulio autoritetu vadinamo Henriko Daktaro dukters Živilės gimtadienio šventėje, rašo dienraštis "Kauno diena".

REKLAMA
REKLAMA

Dienraščio teigimu, prezidento dukra nevengia artimų ryšių su Kauno nusikaltėlių autoritetu tituluojamo Henriko Daktaro dukterimi Živile. Spalio 19 dieną Ž. Daktaraitė šventė gimtadienį, kuriame dalyvavo artimiausi Vilniaus universiteto Tarptautinės verslo mokyklos studentės draugai.

REKLAMA

Gimtadienio vakarėlyje dalyvavo tik Živilės Daktaraitės draugai, nes su pačiais artimiausiais žmonėmis ir šeima šią sukaktį Ž. Daktaraitė paminėjo tėvų namuose Užliedžiuose.

"Nieko ypatingo nevyko. Tiesiog susirinko artimiausi žmonės ir atšventėme dukters gimtadienį. Daug svečių kviesti nereikėjo. Kai susirenka visa mūsų šeima, namai būna pilnutėliai", - pasakojo Živilės mama Ramutė Daktarienė.

R. Daktarienė sako asmeniškai nepažįstanti prezidento dukters, bet sako žinanti, kad jos dukra mokėsi kartu su ja.

REKLAMA
REKLAMA

"Kauno dienos" žiniomis, Ž. Daktaraitė pokylį sostinėje gyvenantiems draugams ir kurso kolegoms surengė sekmadienio popietę. Į jį buvo pakviesta ir I. Paksaitė.

Su pačia I. Paksaite dienraščiui nepavyko pabendrauti, o pokylio šeimininkė buvo nekalbi.

"Niekam neduodu interviu, neatsakinėju į jokius klausimus, jums mama pasakė tiek, kiek reikėjo", - aiškino Ž. Daktaraitė.

Dienraščio teigimu, jau anksčiau buvo abejojama, ar prezidento dukrai verta dalyvauti vakarėliuose kartu su Kauno nusikalstamo pasaulio autoriteto dukterimi, tačiau prezidento šeimos atstovai patikino, kad merginos nėra artimos draugės, o I. Paksaitė, kaip ir kiti studentai, nori dalyvauti kurso susitikimuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Negaliu neiti į kurso susitikimus vien todėl, kad juose dalyvauja Živilė", - yra teigusi Inga Paksaitė ir pabrėžusi, kad su Ž. Daktaraite jos nėra draugės.

I. Paksaitė iš tiesų pakeitė aukštąją mokyklą, tačiau ji ir toliau bendrauja su H. Daktaro dukterimi. I. Paksaitė šiuo metu mokosi Lietuvos teisės universiteto vakariniame skyriuje.

Anot prezidento žmonos padėjėjos Erikos Umbrasaitės, I. Paksaitė "sako nepagalvojusi, kad tas vakarėlis bus taip interpretuotas ir neigiamai paveiks jos tėtį".

Pati L. Paksienė neslėpė nuostabos.

"Man tai buvo nemaloni staigmena. Be abejonės, dukra yra suaugusi ir ja visiškai pasitikiu. Ketinu kalbėti su ja, kad tėčio statusas įpareigoja atsargiai rinktis draugus ir pramogas", - sakė L. Paksienė.

REKLAMA

L. Paksienė neslepia, kad jei dukra būtų pasitarusi su ja, būtų patarusi nedalyvauti vakarėlyje.

Pats prezidentas, ketvirtadienį žurnalistų paprašytas įvertinti savo dukters poelgį, sakė juo "nesantis sužavėtas".

"Nesu sužavėtas. Apie tai kalbėjau vakar su ja, pakankamai griežtai, nors ji yra pilnametė. Ji tai suprato", - teigė R. Paksas.

Prezidentas pažymėjo, kad 20-metė jo dukra gyvena savo gyvenimą, tačiau, jei būtų buvęs paklaustas patarimo, eiti į vakarėlį, ar ne, teigė būtų "pataręs to nedaryti".

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų