REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidento Rolando Pakso dukra Inga kartu su savo draugu Aivaru Stumbru dalyvavo savaitgalį vykusioje Kauno nusikalstamo pasaulio autoritetu vadinamo Henriko Daktaro dukters Živilės gimtadienio šventėje, rašo dienraštis "Kauno diena".

REKLAMA
REKLAMA

Dienraščio teigimu, prezidento dukra nevengia artimų ryšių su Kauno nusikaltėlių autoritetu tituluojamo Henriko Daktaro dukterimi Živile. Spalio 19 dieną Ž.Daktaraitė šventė gimtadienį, kuriame dalyvavo artimiausi Vilniaus universiteto Tarptautinės verslo mokyklos studentės draugai.

REKLAMA

Gimtadienio vakarėlyje dalyvavo tik Živilės Daktaraitės draugai, nes su pačiais artimiausiais žmonėmis ir šeima šią sukaktį Ž.Daktaraitė paminėjo tėvų namuose Užliedžiuose.

"Nieko ypatingo nevyko. Tiesiog susirinko artimiausi žmonės ir atšventėme dukters gimtadienį. Daug svečių kviesti nereikėjo. Kai susirenka visa mūsų šeima, namai būna pilnutėliai", - pasakojo Živilės mama Ramutė Daktarienė.

R.Daktarienė sako asmeniškai nepažįstanti prezidento dukters, bet sako žinanti, kad jos dukra mokėsi kartu su ja.

REKLAMA
REKLAMA

"Kauno dienos" žiniomis, Ž.Daktaraitė pokylį sostinėje gyvenantiems draugams ir kurso kolegoms surengė sekmadienio popietę. Į jį buvo pakviesta ir su Ž.Daktaraite nevengianti bendrauti I.Paksaitė.

Ž.Daktaraitės kurso kuratorė Birutė Kėvėlaitienė sako, kad I.Paksaitė realiai nesimokė Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokykloje, tačiau teigė abejojanti paaiškinimu, kad I.Paksaitė su Ž.Daktaraite ir anksčiau bendraudavo tik todėl, kad jų susitikimai buvo neišvengiami.

Su pačia I.Paksaite vakar nepavyko pabendrauti, o pokylio šeimininkė buvo nekalbi."Niekam neduodu interviu, neatsakinėju į jokius klausimus, jums mama pasakė tiek, kiek reikėjo", - aiškino Ž.Daktaraitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dienraščio teigimu, jau anksčiau buvo abejojama, ar prezidento dukrai verta dalyvauti vakarėliuose kartu su Kauno nusikalstamo pasaulio autoriteto dukterimi, tačiau prezidento šeimos atstovai patikino, kad merginos nėra artimos draugės, o I.Paksaitė, kaip ir kiti studentai, nori dalyvauti kurso susitikimuose.

"Negaliu neiti į kurso susitikimus vien todėl, kad juose dalyvauja Živilė", - yra teigusi Inga Paksaitė ir pabrėžusi, kad su Ž.Daktaraite jos nėra draugės.

I.Paksaitė iš tiesų pakeitė aukštąją mokyklą, tačiau ji ir toliau bendrauja su H.Daktaro dukterimi. I.Paksaitė šiuo metu mokosi Lietuvos teisės universiteto vakariniame skyriuje.

REKLAMA

Prezidento žmonos padėjėja Erika Umbrasaitė dienraščiui pripažino, kad savaitgalį I.Paksaitė linksminosi abejotinos reputacijos draugų apsuptyje.

"Ji sako nepagalvojusi, kad tas vakarėlis bus taip interpretuotas ir neigiamai paveiks jos tėtį", - sakė E.Umbrasaitė.

Pati L.Paksienė neslėpė nuostabos.

"Man tai buvo nemaloni staigmena. Be abejonės, dukra yra suaugusi ir ja visiškai pasitikiu. Ketinu kalbėti su ja, kad tėčio statusas įpareigoja atsargiai rinktis draugus ir pramogas", - sakė L.Paksienė.

L.Paksienė neslepia, kad jei dukra būtų pasitarusi su ja, būtų patarusi nedalyvauti vakarėlyje.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų