REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Įsimylėjusio Šekspyro" ("Shakespeare in Love”) bei netrukus pasirodysiančios dramos "Silvija" (“Sylvia”) žvaigždė Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou) grįžta, nors ir pripažino, kad po dešimties metų šlovės nebesidžiaugia vaidindama.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau jos tėvo mirtis, darbas Londono scenoje ir kol kas daugiausiai pastangų pareikalavęs vaidmuo juostoje apie poetę Sylvią Plath (Silviją Plat) privertė liūdnesnę ir išmintingesnę Gwyneth grįžti į ekranus.

REKLAMA

Interviu "Reuters" 31 metų aktorė sakė nuo šiol vaidinsianti mažiau, bet sudėtingesnius vaidmenis, tokius, kaip S. Plath.

"Trečiąjį savo gyvenimo dešimtmetį praleidau dirbdama be jokio atokvėpio. Net nežinau, kiek filmų mano sąskaitoje - manyčiau, beveik 30 per 10 metų", - sakė ji.

"Tada, kai man buvo 29-eri, pasiėmiau metus atostogų ir lyg praradau džiaugsmą. Nebežinau, kodėl tai darau", - pasakojo G. Paltrow.

"Taip pat manau, kad tas įžymybės statusas visam laikui paliko man blogą įspūdį", - pridūrė buvusi Brado Pitto (Brado Pito) ir Beno Afflecko (Beno Afleko) mergina, kuri šiuo metu susitikinėja su "Coldplay" rokeriu Chrisu Martinu (Krisu Martinu).

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų