REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalifornijos gubernatoriumi išrinktas kino filmų aktorius Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcenegeris) prašomas apsvarstyti, ar prieš kitą mėnesį oficialiai užimant atsakingą postą jam nederėtų išklausyti kurso apie seksualinį priekabiavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Politikai baiminasi, kad anksčiau prie moterų priekabiavusio A. Schwarzeneggerio potraukis gali vėl atsinaujinti, todėl ragina išrinktąjį gubernatorių užsirašyti į specialias konsultacijas.

REKLAMA

"Manau, kad visi valstybės tarnautojai privalo žinoti įstatymus, susijusius su seksualiniu priekabiavimu", - sakė Kalifornijos senatorė Jackie Speier (Džeki Spir).

Tuo tarpu su priekabiavimu kovojantys aktyvistai iš "Codepink" siekia Arnoldui iškelti bylą dėl nederamo elgesio ir ieško moterų, kurios pastaraisiais metais būtų nuo jo nukentėjusios.

Šios organizacijos nariai per A. Schwarzeneggerio rinkimų kampaniją savo nepasitenkinimą reiškė daugelyje jo apsilankymo vietų, tačiau negalėjo politinę karjerą darančiam aktoriui iškelti bylos, kadangi visi seksualinio priekabiavimo incidentai buvo nutikę pernelyg seniai.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų