REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienos didžiausių Lietuvos kultūrinių įstaigų - Nacionalinio operos ir baleto teatro vadovą Gintautą Kėvišą ketvirtadienį priėmęs Prezidentas Rolandas Paksas domėjosi situacija teatre ir jo veiklos ateities planais.

REKLAMA
REKLAMA

Šalies vadovas pažymėjo, jog būtina plėtoti ryšius su viena svarbiausių nacionalinės kultūros institucijų - Nacionaliniu operos ir baleto teatru bei su šalies kultūros visuomene.

REKLAMA

Paklaustas, kokios teatro problemos buvo aptartos susitikime su šalies vadovu, G. Kėvišas sakė: "Teatro problemas aš pats išvardijau. Į vietinio pobūdžio problemas nesileidome, buvo bendrom kryptim pasidomėta, įvardytos problemos kūrybinėje, finansinėje, techninėje ir teatro renovacijos srityse".

G. Kėvišas labai pozityviu dalyku vadino tai, kad Prezidentas domisi nacionaline kultūros institucija, o teatro vadovus džiugina ir konkretus šalies vadovo pažadas, kad jis ir ateityje jis domėsis šiuo teatru.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Prezidento patarėjos Dalios Kutraitės-Giedraitienės, Nacionalinis operos ir baleto teatras vienas iš pirmųjų atsiliepė į Prezidento kvietimą dėl Nacionalinio pasididžiavimo programos.

"Susitikime buvo kalbama apie tolesnes bendradarbiavimo galimybes, įtraukiant platesnį kultūros žmonių ratą, bei įvairesnes tokio bendradarbiavimo formas", - sakė Prezidento patarėja.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų