REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį (10.17) 22 val. Kauno klube “Ex-It” vyksiančiame “RyRumba” vakarėlyje jo rengėjai iš “RyRalio” pasikvietė neeilinių svečių.

REKLAMA
REKLAMA

Po ilgesnės pertraukos Kaune svečiuosis legendinio Klaipėdos kolektyvo “One Ear Stereo” atstovas DJ Deneez. Pirmą kartą jo ir “RyRalio” keliai susikirto dar prieš penkerius metus. Šiandien DJ Deneez lieka ištikimas sau, grodamas vien geriausią “break beat”, “dub” ir triphiphopo muziką.

REKLAMA

“RyRumba” egzotiką taip pat įvairins drabužių ir stiliaus studijų GK ir “Prima” pasirodymas, kurio pagrindiniai herojai - drabužių dizaineriai Kristina Maselskytė ir Gitis Bertulis, Lietuvos klubinės mados veteranai. Gitis ir Kristina kartu pradėjo dirbti dar 1994 metais ir per tą laiką pristatė 12 “klubinių” kolekcijų.

Mados reginį praturtins stiliaus studijoje “Prima” parengtas šukuosenų šou, kuriame dominuos 7-ojo dešimtmečio stilistika. Pasak dizainerių, kolekcijoje kaip visumoje pagrindinis dėmesys bus skirtas moters seksualumui pabrėžti. Gičio ir Kristinos drabužių kolekcijos pristatymas atsispindės ir renginio vaizdo ekrane, kuriam specialią projekciją ruošia Kauno videomenininkas, žinomas pseudonimu Skiox.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su vakarėlio didžėjais rezidentais Karaliumi ir Lauriu Lee pasirodys ir perkusininkas Hokshila. Šokių muzika skambės kartu su braziliškais, arabiškais, afrikietiškais būgneliais. 22 metų keliautojas ir merginų numylėtinis Hokshila yra grojęs Lietuvos TV laidoje “Pagauk kampą”, kartu su “Aktorių trio”, “Zpoan Wtenz”, “Siela”, “InCulto”, “Los Hokshilos”. Taip pat improvizavo su Brazilijos, Švedijos ir Norvegijos grupėmis.

Be nuolatinių penktadienio vakarų klube “Ex-It”, nuo lapkričio “RyRalio” duetas žada surengti daugiau pasirodymų ir kituose Lietuvos miestuose bei užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų