REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio mėnesį viena didžiausių Rusijos ne gyvybės draudimo bendrovių "RESO-Garantia" tikisi baigti būtinas procedūras ir iš banko "Snoras" įsigyti 100 procentų šio banko valdomos draudimo bendrovės "Snoro garantas".

REKLAMA
REKLAMA

Tokį terminą trečiadienį (10.29) spaudos konferencijoje Vilniuje nurodė "RESO-Garantia" generalinis direktorius Sergejus Sarkisovas.

REKLAMA

Jis nurodė, kad "Snoro garantui" iškeltas uždavinys per artimiausius 3,5-4 metus užimti 10-15 proc. Lietuvos ne gyvybės draudimo rinkos. Šiuo metu ši bendrovė užima apie 2,6 proc. rinkos. Iš Lietuvos "RESO-Garantia" žada plėsti veiklą Baltijos šalyse ir Europoje, pirmiausia atidarydama skyrių ar filialą Latvijoje.

"Snorą" valdančios tarptautinės bankų grupės "Konvers Group" direktorių tarybos pirmininkas Vladimiras Antonovas minėjo, kad su naujais draudimo bendrovės savininkais susitarta, kad ne mažiau kaip dešimt metų "Snoro garantas" išsaugos dabartinį prekinį ženklą, naudosis banko "Snoras" tinklu ir atliks finansines operacijas šiame banke.

REKLAMA
REKLAMA

"Snoro" garantas tarp 19 ne gyvybės draudimo bendrovių Lietuvoje yra aštuntas pagal draudimo įmokas. Šiemet per devynis mėnesius bendrovė pasirašė 13,2 mln. Lt draudimo - tai 41 proc. daugiau nei pernai tokiu metu.

"RESO-Garantia" pernai surinko per 200 mln. JAV dolerių įmokų ir gavo 3,5 mln. JAV dolerių grynojo pelno pagal tarptautinius standartus. Be didžiausio tinklo Rusijoje, ji jau turi antrinę kompaniją Baltarusijoje, taip pat baigia sandorius dėl antrinių įmonių įsigijimo Ukrainoje ir Kazachstane.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų