REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę pasaulio lošimo sostinėje Las Vegase buvo surengtas įspūdingas koncertas “Divas Duets” (“Primadonų duetai”). Jame dalyvavo Shania Twain, Celine Dion, Mary J. Blige, Chaka Khan, Ashanti, Jewel, Stevie Wonder, Queen Latifah ir Whitney Houston. Pastaroji dainą “My Love” iš savo naujausio albumo “Just Whitney” atliko kartu su vyru, kadaise garsėjusiu r’n’b atlikėju Bobby Brownu.

REKLAMA
REKLAMA

Scenoje žymioji porelė atrodė įspūdingai, tačiau vėlesnis jų bendravimas tradiciškai baigėsi skandalu. Kaip pranešė laikraštis “Las Vegas Sun”, prabangiame restorane “Picasso” apsilankiusi Whitney Houston atrodė labai prastai, o jos elgesys buvo pavadintas “viešu spektakliu”. Po kiek laiko dainininkė buvo pastebėta pas vieną ausų, nosies ir gerklės gydytoją - jo klinikoje pop žvaigždė pasirodė sukruvinta nosimi.

REKLAMA

Whitney Houston atstovas spaudai Niujorko “Daily News” šią informaciją paneigė. Pasak jo, atlikėjos apsilankymas Las Vegase buvo labai ramus, ir ji anksti nuėjo miegoti.

Sekmadienį W. Houston su savo šeima išvyko į Izraelyje esančią Negevo dykumą, kur ketina įrašyti bendrą kūrinį su juodaodžių sekta “Juodieji hebrajai”, garsėjančia savo choru. (Du sektos nariai 1999 m. dalyvavo dainų konkurse “Eurovizija”).

Antradienį dainininkė susitiko su Izraelio ministru pirmininku A. Sharonu (A. Šaronu), kuriam pareiškė, kad šioje šalyje jaučiasi kaip namie.

Isla Pontytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų