REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiosiose Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Vakarų konferencijos finalo rungtynėse reguliariojo sezono nugalėtojas San Antonijaus "Spurs" klubas penktadienį svečiuose 96:83 (18:18, 20:28, 31:20, 27:17) nugalėjo Dalaso "Mavericks" komandą ir persvėrė serijos iki keturių pergalių rezultatą 2:1.

REKLAMA
REKLAMA

Nugalėtojų gretose nesulaikomas buvo naudingiausias šio sezono krepšininkas Timas Duncanas (Timas Dankanas) - 34 taškai, 24 atkovoti kamuoliai po krepšiais, 6 rezultatyvūs perdavimai bei 6 blokuoti varžovų metimai.

REKLAMA

29 taškus į šeimininkų krepšį įmetė prancūzas Tony Parkeris (Tonis Parkeris), 13 - Bruce`as Bowenas (Briusas Bovenas) ir 12 - Stephenas Jacksonas (Stivenas Džiaksonas).

Šeimininkų gretose rezultatyviausiai žaidė Nickas Van Exelis (Nikas Van Ekselis), pelnęs 16 taškų.

15 taškų į varžovų krepšį įmetė ir 9 kamuolius po krepšiais atkovojo vokietis Dirkas Nowitzkis (Dirkas Novickis). Beje, likus iki susitikimo pabaigos 7 minutėms 45 sekundėms Dalaso ekipos lyderis kovodamas dėl kamuolio patyrė kelio traumą ir nebaigė rungtynių. Po šio epizodo D.Nowitzkis buvo nuvestas į persirengimo kambarį, o iš ten su ramentais paliko areną.

14 taškų penktadienio mače šeimininkams pelnė Raja Bellas (Radža Belas), 11 - Michaelas Finley (Maiklas Finlis), po 10 - Raefas LaFrentzas ir kanadietis Steve`as Nashas (Stivas Nešas).

Ketvirtosios Vakarų konferencijos finalo rungtynės sekmadienį vėl vyks Dalase.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų