REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Kietus" Holivudo vyrukus išjuokė savo vaizdingais posakiais garsėjantis britų ministras, kuris pareiškė, kad jie kaip "be kiaušinių", nes bijo atvažiuoti į Europą, antradienį (05.20) rašo "Financial Times".

REKLAMA
REKLAMA

"Tie žmonės vaizduojasi esą dideli veiksmo herojai", - kultūros ministro Kimo Howellso žodžius cituoja laikraštis.

REKLAMA

"Pagalvotum, kad jie su kiaušiniais ir gali padaryti paprasčiausią dalyką, pavyzdžiui, ...nuskristi į Europą ir parodyti pavyzdį kitiems tėvynainiams", - pridūrė K. Howellsas, kuris rūpinasi ir turizmo reikalais.

Didžiosios Britanijos turizmo industrijos nuosmukis prasidėjo šaliai aktyviai parėmus JAV vadovaujamą "karą su terorizmu", o prieš Irako karą padėtis dar labiau pablogėjo. Amerikiečiai į Europos šalis vengia vykti baimindamiesi galimų teroro išpuolių.

REKLAMA
REKLAMA

K. Howellsas, kuris išgarsėjo savo kritiškomis pastabomis apie meną ir muziką, sakė, kad tokie "narsūs didvyriai kaip Tomas Cruise'as"galėtų pasimokyti iš visą pasaulį išmaišiusių "Niujorko senučių".

Tačiau vieno Holivudo "didvyrio" sprogdinimai Artimuosiuose Rytuose nuo kelionių neatbaidė - "Terminatoriaus" (“Terminator”) žvaigždė Arnoldas Schwarzeneggeris savaitgalį buvo atskridęs į Kanų kino festivalį, rašo laikraštis.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų