REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV pajėgos Irake sulaikė buvusios valdančiosios partijos "Baath" regiono skyriaus vadovybės narį Fadilą Mahmudą Gharibą (Fadilą Mahmudą Garibą), įtrauktą į 55-ių labiausiai ieškomų irakiečių sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė JAV gynybos pareigūnas, pageidavęs neskelbti savo pavardės, F.M.Gharibas buvo sulaikytas per pastarąsias 24 valandas, tačiau jo sulaikymo aplinkybės neskelbiamos.

REKLAMA

JAV Centrinės vadovybės pranešime nurodoma, kad F.M.Gharibas buvo nuversto Irako prezidento Saddamo Husseino (Sadamo Huseino) partijos "Baath" regiono skyriaus vadovybės narys, taip pat šios partijos Babelio rajono skyriaus pirmininkas.Jis taip pat buvo žinomas Gharibo Muhammado Fazelio al-Mashaikho (Garibo Muhamado Fazelio Mašaicho) vardu.

Iki šiol jau sulaikytas 21 iš 55-ių labiausiai ieškomų irakiečių, dar trys yra nebegyvi. F.M.Gharibas buvo įrašytas 28-uoju numeriu šiame JAV sudarytame sąraše, o jo atvaizdas garsiojoje nuversto Irako režimo pareigūnus vaizduojančioje kortų malkoje figūruoja ant širdžių triakės kortos.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų