REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Romantiškos komedijos “Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų” žvaigždė Kate Hudson Holivude vadinama “auksine mergaite”. Tokią pravardę ji gavo dėl savo ypatingo stiliaus.

REKLAMA
REKLAMA

Įtakingiausi madų žurnalai greitai atkreipė dėmesį į mergaitišką žavesį bei suaugusios moters subtilumą atspindinį jos stilių ir pavadino Kate Hudson viena iš geriausiai besirengiančių jaunosios kartos aktorių. “Dėvėdama blizgančią sidabrinę suknelę ar subtiliai apnuogintą, pagal trečiojo dešimtmečio madą pasiūtą drabužį, Kate visada yra seksuali. Jos stilius pasižymi komfortabilumu, moteriškumu ir įdomiomis detalėmis. Ji taip rengiasi dėl savęs, o ne dėl kitų”, - rašo Amerikoje populiarus interneto puslapis “Instyle.com”.

REKLAMA

Suvaidinusi vieną iš pagrindinių vaidmenų komedijoje “Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų”, aktorė “auksine mergaite” vadinama ir dėl ypač gražių plaukų. “Natūraliai garbanoti, šviesūs Kate plaukai kartais yra tik lengvai banguoti, kartais tiesūs ir žvilgantys. Ji nuolat keičia savo įvaizdį, bet visada yra stilinga, graži ir moteriška”, - rašo žurnalas “People”.

Komedijos “Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų” premjera - gegužės 2 dieną.

BF

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų