REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio čempiono Kauno "Žalgirio" legionierius Tanoka Beardas (Tanoka Byrdas) ir kitą sezoną atstovaus laikinosios sostinės ekipai, tai "A. Sabonio "Žalgirio" krepšinio centro" rinkodaros direktorius Gediminas Navikauskas patvirtino Kauno miesto radijo stočiai KF.

REKLAMA
REKLAMA

G. Navikauskas sakė, kad vienas naudingiausių pasibaigusio dešimtojo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato žaidėjų T. Berdas liks ekipoje. Kol kas neaišku, ar "Žalgiriui" pavyks išsaugoti komandoje kitą naudingai praėjusį sezoną rungtyniavusį legionierių vengrą Kornelį Davidą. Anot rinkodaros direktoriaus juo domisi Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) klubas Bostono "Celtics".

REKLAMA

Pasiūlymų turi ir įžaidėjas Edas Cota (Edas Kota), kuriuo domisi net kelios užsienio komandos.

G. Navikauskas BNS patvirtino, kad šiuo metu "Žalririo" klubas, be T. Beardo, su kuriuo dar sausio mėnesį buvo pasirašytas kontraktas ir ateinančiam sezonui, turi galiojančius kontraktus su Giedriumi Gustu, Vidu Ginevičiumi, Dainiumi Šalenga ir Dariumi Šilinskiu, bei dešimčia kitiems klubams skolintų perspektyvių jaunų žaidėjų.

Be to, rinkodaros direktorius teigė, kad šiuo metu vedamos derybos dėl ateinančio sezono su Mindaugu Timinsku, Sauliu Štombergu bei E. Cota ir viskas gali paaiškėti jau ateinančią savaitę.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų