REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trys populiariausi Lietuvos šokių muzikos klubai susivienijo bendram vasaros renginių projektui “Summer Attack”. Birželio 7 d. (šeštadienį) klube “Dada“ vakarėliu “Summer Attack” klubų “Gravity”, “Dada” ir “Big Atari” didžėjai savo setais pradės vasaros pramogų maratoną.

REKLAMA
REKLAMA

“Summer Attack” scenose gros Vilniaus klubui “Gravity” www.clubgravity.lt atstovaujantys didžėjai Dr Pepe, Noisy bei Julius Sour (“Sweet&Sourt”), Kauno kultinių progresyvios muzikos renginių “Big Atari” www.atari.lt organizatorius DJ Ignas i.v. ir “Dada” www.dada.lt rezidentai Mindaugėlis, Vytukas ir Blackie.

REKLAMA

“Ko gero, niekas neprieštaraus, kad vasaros sezoną pagrindine pramogų sostine tampa Palanga arba Klaipėda. Todėl sugalvojome pasikviesti Vilniaus ir Kauno pagrindinius šokių muzikos klubus suvienyti pajėgas vasaros sezonui. Mums yra malonu pranešti, kad šią idėją labai palankia priėmė klubas “Gravity” ir Kauno renginių projekto “Big Atari” organizatorius Ignas i.v. Manome, kad bendromis pastangomis vasaros šokių muzikos sostine padarysime būtent Klaipėdą”, - sakė klubo “Dada” direktorius Martynas Tyla.

REKLAMA
REKLAMA

“Savaime suprantama, kad visos vasaros pagrindinis akcentas yra jūra. Tai puiki galimybė šalia jos trims klubams pristatyti savo muziką vienu metu, to beveik neįmanoma padaryti kitu metų laiku. Manau, kad “Gravity”, ”Dada” ir “Big Atari” yra tris pirmaujantys šokių muzikos projektai, kurie suvieniję savo jėgas projekte “Summer Attack” galės dar stipriau prisidėti prie klubinės kultūros populiarinimo Lietuvoje”, - sakė klubą “Gravity” ir restoraną “G Lounge” valdančios kompanijos UAB “Andrejara” generalinis direktorius Andrei Roubailo.

Pasak organizatorių, šiai vasarai suplanuoti trys “Summer Attack” renginiai. Į kitus du liepos 5 ir rugpjūčio 30 dieną planuojama būtinai pasikviesti ir didžėjus iš užsienio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų