REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dešimtmečio sukaktį švenčianti TV3 televizija paskutinį gegužės šeštadienį kviečia žiūrovus į pagrindinius gimtadienio renginius sostinės Vingio parke.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės 31-osios pavakare parke startuos dar nematytos lenktynės. Visi TV3 žiūrovai - ir jauni, ir seni - galės kartu su TV3 žvaigždėmis išmėginti savo jėgas 103 metrų trasoje. Šią atkarpą jiems teks įveikti... triratukais.

REKLAMA

Pirmųjų Lietuvoje triratukų lenktynių dalyviai bus suskirstyti į tris amžiaus grupes: nuo 3 iki 13 metų, nuo 13 iki 33 metų ir vyresni kaip 33 metų. Linksmosioms lenktynėms galios tik viena sąlyga - dalyviai turės važiuoti su savais triratukais. Kiekvienas renginio dalyvis gaus po atminimo diplomą, o greičiausiųjų lauks naujas motoroleris ir televizoriai. Varžybas ves TV3 sporto laidų redaktorius ir komentatorius Vytaras Radzevičius. Lenktynes tiesiogiai transliuos TV3.

REKLAMA
REKLAMA

Vakare visi televizijos gerbėjai kviečiami ir į didįjį TV3 "Turbokoncertą".

Visiems susirinkusiems į Vingio parką ir televizijos žiūrovams koncertuos populiariausi Lietuvos atlikėjai, netrūks ir netikėtumų. Scenoje pasirodys neįprasti duetai: "Žas" dainuos su mergaičių choru "Liepaitės", "G&G Sindikatas" - su Veronika Povilioniene, Rytis Cicinas - su operos dainininke, Kauno muzikinio teatro soliste Aušra Cicėnaite, "Biplan" - su Krašto apsaugos savanorių pajėgų orkestro grupe ir kt. Tarp atlikėjų pasirodymų koncerto vedėjas Vytautas Kernagis kalbins TV3 žvaigždes.

Grandiozinį TV3 jubiliejaus koncertą užbaigs įspūdingas fejerverkas.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų