REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiaraus komedinio serialo "Draugai" (“Friends”) žvaigždė Mattas LeBlancas šeštadienį Havajų Kauajo saloje vedė savo ilgametę draugę Melissą McKnight, pranešė televizijos šou "Extra".

REKLAMA
REKLAMA

Jungtuvių ceremoniją, kurioje dalyvavo nemažai žvaigždžių, įvyko ant uolos, nuo kurios atsiveria nuostabus paplūdimio vaizdas. M. LeBlancas vilkėjo tamsiu kostiumu ir buvo užsidėjęs baltų gėlių girliandą, o jo nuotaka vilkėjo ilgą baltą suknelę.

REKLAMA

35 metų M. LeBlancas ir 37 metų buvusi manekenė M. McKnight susižadėjo dar 1998-aisiais. Didžiojoje Britanijoje gimusi Melissa turi du vaikus iš savo pirmosios santuokos su rokeriu Anthony Esposito.

Mattas, kuris su Melissa susipažino prieš šešerius metus, jau svajoja apie vaikus. Aktorius sakė: "Aš esu iš italų šeimos. Buvau auklėjamas taip, kad norėčiau vaikų".

Vestuvėse dalyvavo "Draugų" žvaigždės Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow ir Davidas Schwimmeris, taip pat - J. Aniston vyras Bradas Pittas ir C. Cox vyras Davidas Arquette'as.

Pokylis vyko ten pat didelėje palapinėje. Svečiai, kurių daugelis segėjo havajietiškus sijonus ir buvo užsidėję gėlių girliandas, buvo vaišinami keturių aukštų tortu, kurio užteko 150 žmonių. Vidurnaktį buvo pakeltos šampano taurės už jaunuosius.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų