REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Aš viena” - pirmasis praėjusių metų vasarą debiutavusios trijų merginų grupės albumas. “Tai linksmas ir nuotaikingas, bet kartu romantiškas mūsų dainų rinkinys”, - taip trumpai pirmąjį savo muzikinį darbą apibūdina jaunosios atlikėjos.

REKLAMA
REKLAMA

Į pop muzikos sceną merginos įsiveržė 2002 metų vasarą. “Angels” radijo viendainiai - ilgesinga baladė “Niekada“ ir kalėdinis kūrinys “Angeliukai“ ne tik pateko į populiariausių radijo stočių topus, bet pasiekė ir aukštas pozicijas.

REKLAMA

“Angels” jau gali pasigirti ir turinčios pirmąjį savo vaizdo klipą. Romantiškas vaizdo klipas buvo sukurtas baladei “Niekada“.

Grupę “Angels” sudaro trys paauglės: Nika, Julija ir Agata. “Angeliukės” ne kartą yra prasitarusios, kad dėl savo jauno amžiaus dažnai patenka į gana dviprasmiškas situacijas. Merginos pasakoja, kad fotosesijos, skirtos debiutiniam albumui pristatyti, metu fotografas nuolat įkalbinėjo jas vis labiau apsinuoginti, tačiau sužinojęs jų amžių, suabejojo, ar tai būtų legalu.

REKLAMA
REKLAMA

Visos trys narės viena kitą vadina geriausiomis draugėmis ir tvirtina, kad “Angels” susikūrė dar tada, kai pradėjo lankyti pirmąją mokyklos klasę ir kartu pradėjo dainuoti mokyklos chore.

Nika - bene aktyviausia ir judriausia grupės narė, nuolat laužanti ir nepaklūstanti taisyklėms bei stereotipams. Prieš keletą savaičių, švęsdama savo gimtadienį, mergina kelių policijos pareigūnų buvo užklupta važinėjanti automobiliu be vairuotojo pažymėjimo. Pasirodo, kad Nika ne tik neturėjo vairuotojo pažymėjimo, bet ir teisės jį gauti net ir po gimtadienio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Na, visoms mums trims dar reikia gerokai palaukti iki pilnametystės, bet dėl to savo pomėgių atsisakyti irgi nenorėtumėme. Automobilį vairuoju jau nuo vaikystės“, - aiškina Nika, paklausta, kodėl neturėdama vairuotojo pažymėjimo taip drąsiai važinėjo Vilniaus miesto gatvėmis.

Pasak atlikėjos, tai, kad klausytis “Angels” albumo dainų jai geriausia važinėjant automobiliu, yra pakankamai svari priežastis, dėl kurios taisyklių kartais galima ir nepaisyti.

Agata - kūrybinė “Angels” siela, visada kupina muzikinių idėjų. Vienuoliktoje klasėje besimokanti vienintelė tamsiaplaukė “Angels” narė yra oficialiai pripažinta geriausia savo mokyklos mokine. “Man jau ne kartą teko girdėti keistų komentarų, kad geras mokymasis ir buvimas muzikos pasaulyje yra visiškai nesuderinami, bet tai, kad esu “Angels” narė ir gerai mokausi, man neatrodo nei keista, nes nesuderinama“, - stebisi atlikėja.

REKLAMA

Beje, Agata garsėja ir savo domėjimusi astrologija bei pomėgiu burti. Tokiu hobi dainininkė užkrėtė ir kitas “Angels” nares, todėl merginos gana dažnai rengia šamaniškus būrimo vakarėlius. O prireikus sužinoti ką nors svarbaus, nevengia kreiptis ir į profesionalius būrimo salonus. Kalbama, kad žvaigždžių išsidėstymas nulėmė ir albumo pasirodymo datą: dėl nepalankių žvaigždžių ji buvo net keletą kartų nukelta.

Julija - Nikos ir Agatos juokais yra vadinama grupės “akimi“. Aktyviai mada ir dizainu besidominti mergina rūpinasi ne tik savo, bet ir visų grupės narių apranga ir įvaizdžiu. Julija neatmeta galimybės, kad ateityje savo talentus norėtų realizuoti ne tik kaip atlikėja, bet ir kaip drabužių dizainerė, o didžiausia jos svajonė - sukurti apatinio trikotažo kolekciją….

REKLAMA

Nepaisant skirtingų merginų pomėgių ir charakterių, “Angels” narės atmeta bet kokias spėliones dėl moteriškos konkurencijos: savo dainų tekstus ir muziką atlikėjos kuria pačios ir visada - kartu. “Angels” narių manymu, jų muzika geriausiai turėtų atitikti jaunų klausytojų skonį, nes jos kuria ir dainuoja apie tai, ką jaučia pačios ir kas rūpi daugeliui jų amžiaus muzikos gerbėjų.

Dainininkės tikina, kad jų muzika gali padėti išspręsti ir paaugliškas problemas.

Merginos jau yra prisipažinusios, kad naujausiu savo radijo viendainiu “Aš viena“ jos atkeršijo vienam vaikinui. “Angels” narės pasakoja, kad panašiu metu jas visas sms žinutėmis buvo pradėjęs atakuoti kažkos vaikinas, o merginos su juo buvo nuėjusios ir į romantiškus pasimatymus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tuo metu mes, aišku, nežinojome, kad kiekvienai iš mūsų sms siuntinėja vienas ir tas pats žmogus. Žinutes jis siuntinėdavo iš skirtingų numerių telefonų“, - pasakoja “Angels” narės. Visa tiesa išaiškėjo, kuomet merginos karštai dalijosi įspūdžiais iš romantiškų pasimatymų ir netikėtai išsiaiškino, kad visos trys į pasimatymus nuėjo su vienu ir tuo pačiu vaikinu.

Dainininkės tvirtina vėliau sužinojusios dar ir tai, kad vaikinas buvo viso labo susilažinęs su savo draugais, jog nueis į pasimatymą su visomis “Angels” narėmis. “Angels” narės tikina, kad sukurdamos dainą “Aš viena” norėjo atkreipti savo bendraamžių dėmesį, kad ir kitos merginos nesileistų apgaunamos ir nebijotų pakovoti už save.

REKLAMA

Dainininkės ypač džiaugiasi, jog kurdamos pirmąjį savo albumą turėjo galimybę įrašinėti net keliose įrašų studijose ir bendradarbiauti su profesionaliausiais Lietuvoje prodiuseriais Arūnu Zujumi, Daliumi Pletniovu, Mariumi Matulevičiumi ir Zero.

Apie kiekvieną albumo dainą iš pačių “Angels” narių lūpų:

“Angeliukai” - daina apie mus. Įrašėme ją dar žiemos pradžioje ir nusprendėme skirti Kalėdų angeliukams. Tačiau angeliukai aplanko mus kasdien ir visada atneša begalę džiaugsmo ir meilės.

“Aš viena” - jau daug kartų pasakota mūsų keršto istorija, skirta konkrečiam asmeniui. Daina pagrįsta tikromis ašaromis ir bemiegėmis naktimis….

REKLAMA

“Sms” - mėgstamiausias mūsų užsiėmimas! Norime padėkoti žmogui, sukūrusiam trumpųjų pranešimų paslaugą. Nežinom kodėl, bet mums kur kas paprasčiau draugams rašyti žinutes, o ne kalbėti telefonu. Tai tiesiog mūsų gyvenimo būdo dalis.

“Ten toli” - sukūrėme šią dainą poilsiaudamos Tatruose. Labai toli ir aukštai, kur žemė beveik liečia dangų... Tuo metu atrodė, kad visas pasaulis apačioje miega po sniegu ir tik mes vienintelės taip ir neužmigom...

“Niekada” - pirmoji mūsų daina, įrašyta beveik prieš metus, karštą vasaros dieną. Tądien pirmą kartą savo gyvenime atvykome į įrašų studiją. Nors prieš tai labai daug repetavom, vis tiek buvo labai baisu... Kai vėlai vakare įrašas buvo baigtas, iš didžiulės laimės visos kartu net apsiverkėme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Noriu tavo ritmo” - vasara, jūra, diskotekos iki ryto ir daug geros energijos!

“Lietus” - mūsų mėgstamiausia lietuviško autoriaus daina. Nusprendėme išbandyti savo jėgas, kurdamos remiksus. Šiaip visai smagus vasariškas “gabaliukas”.

“Dienos naktys” - be komentarų. Šios dainos reikia klausytis, o ne rašyti apie ją.

“Tarp tavęs ir manęs” - kartais ateina laikas, kai net artimiausių žmonių santykiuose staiga kažko pritrūksta. Kažkas pradeda verkti ir kaltinti visą likusį pasaulį, o mes teisiog apie tai dainuojam.

“Niekada” (zero mix) - po sėkmingo dainos „Niekada“ starto radijo stočių ir televizijų eteryje nusprendėme išsiųsti savo vokalines partijas populiariausiems Lietuvoje šokių muzikos prodiuseriams, kad jie konkurso būdu sukurtų aranžuotes remiksui. Kai mums buvo atsiųstos 4 versijos, išsirinkome tą, kuri tuo metu buvo arčiau širdies.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų