REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingasis Ekvadoro futbolo teisėjas Byronas Moreno (Baironas Morėnas), pasibaigus aštuonių mėnesių diskvalifikacijai, grįžta tęsti savo karjeros.

REKLAMA
REKLAMA

Jis jau teisėjavo vienose Ekvadoro lygos rungtynėse ir išlaikė savo stilių - parodė vieną raudoną, šešias geltonas korteles ir skyrė 11 m baudinį.

REKLAMA

B. Moreno buvo diskvalifikuotas praėjusių metų rugsėjo mėnesį dvidešimčiai rungtynių ir ketino baigti savo karjerą.

Šis arbitras išgarsėjo pernai pasaulio čempionate per rungtynes tarp Pietų Korėjos ir Italijos (2:1 po pratęsimo). Jau rungtynių pradžioje jis skyrė baudinį į italų vartus, paskui neįskaitė teisingo italų įvarčio, galėjusio tapti pergalingu. Vėliau pratęsime jis pašalino Italijos futbolininką už tariamą pražangos simuliaciją. Tai sukėlė didžiulę pasipiktino bangą Italijoje, kur jis buvo paskelbtas "priešu Nr. 1".

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau B. Moreno susikompromitavo Ekvadoro čempionate, kai pratęsė rungtynes net 12 minučių ir leido "Liga de Quito" komandai pelnyti du įvarčius 99 ir 101 min. ir nugalėti "Barcelona" ekipą 4:3. Šiose rungtynėse jis skyrė du ginčytinus 11 m baudinius, pašalino du žaidėjus, o vieną įvartį iš pradžių įskaitė, o paskui atšaukė. Dar labiau visus papiktino tai, kad teisėjas rengėsi rinkimams laimėjusios komandos mieste.

PAP-ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų