REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras su ministrais šiandien ketina aptarti susidariusią situaciją, kai parlamentui atstatydinus Seimo vadovą jo socialliberalai nusprendė trauktis iš valdančiosios koalicijos. Posėdyje turbūt bus įteikti dviejų Naujosios sąjungos deleguotų ministrų atsistatydinimo pareiškimai.

REKLAMA
REKLAMA

Premjeras su ministrais šiandien ketina aptarti susidariusią situaciją, kai parlamentui atstatydinus Seimo vadovą Artūrą Paulauską socialliberalai nusprendė trauktis iš valdančiosios koalicijos.

REKLAMA

Atsistatydinimo pareiškimus šiandien premjerui rengiasi įteikti Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Vilija Blinkevičiūtė ir užsienio reikalų ministras Antanas Valionis. Pastarasis šiuo metu išvykęs vizito į užsienį. Neoficialiomis žiniomis, užsienio reikalų ministras dar prieš balsavimą Seime dėl nepasitikėjimo A.Paulausku buvo palikęs savo atsistatydinimo pareiškimą.

Kaip teigia Lietuvos radijas, jų šaltinių žiniomis, premjeras Algirdas Brazauskas neketina trauktis iš savo posto.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienio vakare po Darbo partijos prezidiumo ir frakcijos Seime posėdžio partijos lyderis Viktoras Uspaskichas žurnalistams pareiškė, kad „darbiečiai“ sieks gauti premjero postą. Jis taip pat patvirtino, jog Darbo partija, negavusi premjero posto, norėtų pasiimti daugiau ministrų portfelių.

Ligšiolinėje koalicijoje Darbo partija turėjo 5, socialdemokratai - 5 ministrų ir premjero, Naujoji sąjunga (socialliberalai) - 2, valstiečiai liaudininkai - 1 ministro portfelį.

www.lrt.lt, BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų