REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

BTV laida “VRS kamera 1669” šią savaitę nejuokais išgąsdino dainininkę Donaldą Meiželytę. Laidos vedėjas Dainius Martinaitis su kolegomis šią populiarią pramogų pasaulio moterį privertė atsidurti nusikaltėlės kailyje.

REKLAMA
REKLAMA

“Pasakiau Donaldai, kad viena įmonė norėtų, kad ji dalyvautų jų organizuojamame renginyje, tad sėdome į automobilį ir važiavome neva aptarti detalių, - pokštą prisimena D. Martinaitis. - Aš vairavau ir reikiamu metu paprašiau, kad Donalda paduotų mano dokumentus, kurie gulėjo ant galinės automobilio sėdynės. Kai tik ji nusisuko, aš ėmiau ir “partrenkiau” žmogų. “Partrenktasis” negali paeiti, nes jam greičiausiai lūžo koja. Žodžiu, situacija nemaloni, atvažiuoja policija, greitosios pagalbos automobilis, o netrukus iš kažkur išdygsta autoįvykio liudininkas, kuris policijos pareigūnus tikina matęs, kad automobilį vairavo moteris. Donalda tik išpučia akis ir laukia, kol aš paneigsiu šį melą. O aš jai: “Suprask, Donalda - aš juk mažą vaiką turiu, šeimą išlaikyti reikia, o netrukus į JAV turiu skristi - jei mane policija “supakuos”, turėsiu daugiau rūpesčių nei tu...”. Na, kai jau policija kuo rimčiausiai ėmė ją, kone šoko būsenos, sodinti į savo automobilį kaip didžiausią nusikaltėlę, išlindo visa išsislapsčiusi “VRS kamera 1669”, įteikė jai gėlių puokštę ir pasakė, kad čia tik pokštas. Donalda iš pradžių buvo taip įsiutusi, kad su tomis gėlėmis vožė laidos režisieriui per veidą, tačiau netrukus ėmė juoktis: “Oi, gerai čia jūs mane išdūrėt!”.

REKLAMA

Ši istorija BTV laidoje “VRS kamera 1669” - kitą šeštadienį, 20.15 val.

Atsinaujinusioje laidoje nuo šiol kiekvieną savaitę žiūrovai gali išvysti keistoje situacijoje priverstą atsidurti kokią nors Lietuvos “žvaigždutę”, o svarbiausia - patys išsikviesti greitąją “humoro pagalbą”, paskambinę telefonu 1669, ir iškrėsti įsimintiną pokštą savo draugui ar priešui.

“VRS kamera 1669” - kiekvieną šeštadienį, 20.15 val. per BTV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų