REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Politologai Mauzeris su Sūrskiu sako, šalies lyderius ištiko nemiga dėl „Draugystės“ viešbučio, ir įžvelgia vieną vienintelę esminę premjero klaidą: „Negalima ženytis iš skelbimų ir nuotraukų laikraštyje“. O paskui svarsto, kokių moterų reiktų mūsų Seime, kad būtų atstovaujami visi visuomenės sluoksniai.

REKLAMA
REKLAMA

Mauzeris: Jo, kai pagalvoji, šalis didelė, kažkada buvo trys su puse milijono, didesnė dalis gyvena žemiau skurdo ribos, problemų per akis, o visi rūpinasi, ką daryti su „Draugystės“ viešbučiu.

REKLAMA

Sūrskis: Jo, prezidentas naktimis nemiega, Seimo pirmininkas dienom nesudeda bluosto, opozicijos lyderis iki keturių ryto geria tabletes ir tik po to valandžiukę snūstelna.

Mauzeris: Jooo, net premjeras neturi kitų užsiėmimų, faktiškai gali sakyti, kad dirba „Draugystės“ viešbučio apsaugoj.

Sūrskis: Tai ne tik premjeras. Viešbutį saugo visas ekskomunistų biuras. Ir visas šitas alasas dėl ko? Dėl kažkokių nelemtų vestuvių...

REKLAMA
REKLAMA

Mauzeris: ...nesupratau... kažkur numušot mintį, kolega.

Sūrskis: Nu taigi Lietuva pilna ištekėjusių moterų. Galėjo gi premjeras apsiženyti su Aldona Balsiene, su Milda Petrauskiene, ant kūdo galo su Aušrina Marina. Bet užsirauk tu dabar ant Butrimienės. Visam lauke vienas grėblys gulėjo ir užlipo žmogelis.

Mauzeris: Tai čia premjeras nekaltas. Čia žurnalistai privertė apsiženyt. Būtų Egipte nenutvėrę už nuotraukos, po šiai dienai viskas būtų savo vietoj: Viešbutis – Butrimų, Butrimienė – Brazauskų, Brazauskas – Lietuvos, Kubiliaus net nesigirdi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sūrskis: Jo, visą laiką sakiau – negalima ženytis iš skelbimų ir nuotraukų laikraštyje. Pamatė laikraštyje Butrimienės ir savo nuotrauką – iškart į zaksą.

***

Mauzeris: Kaip tau, Sūrski, moteriškas pasiūlymas turėti 40 procentų?

Sūrskis: 40 procentų ar laipsnių?

Mauzeris: Nuošimčių, jeigu nesupranti. Moterys nori turėti 40 nuošimčių Seime, kad 40 procentų kėdžių užsėstų jos.

Sūrskis: Netikėtas pasiūlymas, nelaukiau tokio pasiūlymo, net nežinau, ką pasiūlyti.

Mauzeris: Jūs, kaip politologas lopatologas privalot turėt atsakymus ir į netikėtus klausimus.

REKLAMA

Sūrskis: Gerai, imkim vyrus. Vyrai Seime atstovauja visas vyrų grupes – pijokus, saikingus, šeimynykščius ir pasileidėlius, plepius ir tylenius. Yra net vienas žydas ir vienas abstinentas. Tai atspindi realias proporcijas.

Mauzeris: Aš tamstos domavausi apie moteris.

Sūrskis: Jeigu moterys nori turėti 40 nuošimčių, tai jos irgi privalo užtikrinti proporcingą atstovavimą – biškį nuo ištekėjusių, biškį nuo išsiskyrusių, biškį nuo laisvo elgesio, biškį nuo dorų skaistuolių. Reiktų Seime ir vienos Čičiolinos, vienos lesbietės ir vienos nimfomanės.

REKLAMA

Mauzeris: Tai jeigu reikia šitaip, tai nieko nebus. Lesbietė gėdinsis prisipažinti.

Sūrskis: Gėdinsis!.. O kodėl Juršėnas nesigėdina prisipažinti, kad yra abstinentas. Nesvarbu, kad esi moteris – nori į Seimą, privalo nugalėti gėdą ir sąžinę.

Prie „Dviračio šou“ kūrimo prisidėkite ir jūs. Siųskite savo idėjas, scenarijus adresu [email protected]. Geriausių idėjų autoriai gaus vertingus prizus.

„Dviračio šou“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų