REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Popmuzikos dainininkas Dima Bilanas, kuriam Rusijos spauda primeta biseksualinius polinkius, susižiedavo su vaikinu iš Latvijos - 27-erių metų Rovenu Pritula, rašo latvių bulvarinė spauda.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša savaitinis žurnalas "Privata dzive", jie neva susituoks vasario pradžioje viename Vokietijos miestų. D.Bilano koncerte Rygoje 2007 metų sausio 20 dieną R.Pritula buvo vienas. Pernai jis ir "Eurovizijos" žvaigždė iš Rusijos buvo dažnai matomi drauge Jūrmaloje.

REKLAMA

Pasak R.Pritulos gero pažįstamo, jis ir Dima Bilanas dažnai svečiuojasi vienas pas kitą. Kaip pažymi "Privata dzive", per Kalėdas D.Bilanas atskrido į Rygą, ir jie drauge išvyko į Amsterdamą. Nuo to laiko Roveno dešiniosios rankos bevardį pirštą puošia žiedas, kurio anksčiau jis nenešiojo.

Žurnalas priduria, kad vasario pradžioje kažkuriame Vokietijos miestų numatytos Roveno ir Dimos vestuvės: pirmasis jau pasiėmė atostogas darbe, nusipirko lėktuvo bilietą ir pranešė draugams, kad skris į Vokietiją "pailsėti nuo visų". Būtent vasarį numatyti keli D.Bilano koncertai Vokietijoje.

REKLAMA
REKLAMA

R.Pritula dirba restoranų versle, taip pat uždarbiauja kaip modelis, rašo "Privata dzive". Neseniai jis pasirašė sutartį reklamuoti apatinius baltinius.

Apie savo santykius su gražuoliu popdaininku R.Pritula atsisako kalbėti - į leidinio klausimą, elektroniniu paštu jis atsakė: "Deja, aš nesutinku ką nors pasakoti".

Neseniai britų gėjų žurnalas "Gaytimes" pasiūlė D.Bilanui 100 tūkst. svarų (522 tūkst. litų) už atvirą pozavimą nuotraukoms. Nors honoraro suma įspūdinga, D.Bilanas atsisakė viliojančio projekto, kad tai nesugadintų jo įvaizdžio.

"Aš iš tikrųjų gavau tokį siūlymą, bet atsisakiau", - pareiškė tada D.Bilanas. - Aš asmeniškai nesu priešiškas sekso mažumoms, bet aš ne gėjus! Nors, kiek žinau, šiam žurnalui pozuoja ne tik netradicinės orientacijos asmenys".

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų