REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutiniąja nacionalinės atrankos į Euroviziją finalo, vyksiančio vasario 26 d., šeštadienį, Kauno sporto halėje, dalyve tapo dainininkė Reda Striškaitė, atliksianti dainą “Now You Know”.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip buvo numatyta šiemetinės nacionalinės atrankos į Euroviziją taisyklėse, į finalą kartu su tarpinių atrankos turų nugalėtojais, patenka ir vienas iš visų pralaimėjusiųjų, Lietuvos televizijos (LTV) muzikos redakcijos nuomone, profesionaliausiai pasirodęs atlikėjas ar grupė.

REKLAMA

“Mes pasirinkome Redą Striškaitę, - sako LTV muzikos laidų prodiuseris, nacionalinės atrankos į Euroviziją koordinatorius Jonas Vilimas. - Tai profesionali atlikėja, tarpiniame nacionalinės atrankos ture ji pasirodė iš tiesų originaliai ir profesionaliai. Be to, nors ji ir mažai žinoma Lietuvoje, tačiau jos vardas kai kurių užsienio šalių, ypač Skandinavijos,  melomanams jau girdėtas”.

Kaip tarpinių turų nugalėtojai nacionalinės atrankos į Euroviziją finale vietas užsitikrino: “Tele Bim Bam” Neringa ir draugai, Aistė Pilvelytė, Vilija Matačiūnaitė, Laura su grupe “The Lovers”, Violeta Riaubiškytė, Rasa Kaušiūtė, Robertas Kupstas, Alanas Chošnau, Artas, Evos ir Česlovo Gabalio duetas, grupės “Saulės kliošas”, “EL MAR”, “Sea Stars”, “Road Band”, “Bugs Band”, “Pusbroliai Aliukai ir sesutė”, “B’Avarija”, “Ergo Fine” ir “N.E.O.”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų