REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norėdami gerai uždirbti kino industrijoje, kai kurie rizikuoja savo gyvybe ir filmuose atlieka pavojingus triukus. Kiti kaišioja kameras visur, kad net ausys raudonuoja, o treti ištisas dienas praleidžia prie kompiuterio, kurdami kokią nors animacinę pabaisą. Tačiau yra Holivude gudruolių, kurie keletą šimtų dolerių užsidirba net nepajudinę piršto.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš pradėdama filmuoti muzikos pasaulio įpročius pašiepiančią komediją „Būk kietas“, kūrybinė komanda nebuvo sugalvojusi vieno iš herojų vardo. Jo neturėjo grupės „Outcast“ nario Andre Benjamino vaidinamas reperis. Režisierius F. Gary Gray pageidavo, kad reperio vardas atspindėtų viską, kas būdinga juodaodžiams, ir pasiūlė sumokėti 200 dolerių už geriausią vardą.

REKLAMA

Neaišku, ar šiame konkurse dalyvavo daug žmonių, tačiau nugalėtojas tikrai buvo paskelbtas. Juo tapo juodaodis amerikiečių komikas, žinomas Cedrico „the entertainer“ pravarde. „Outcast“ lyderio vaidinamam reperiui jis pasiūlė Dabu vardą.

Pats Andre Benjaminas nekomentavo šio keisto konkurso rezultato, bet mielai kalbėjo apie savo personažo charakterį. „Turiu daug draugų, kurie yra labai panašūs į mano vaidinamą Dabu. Vaidindamas filme „Būk kietas“, aš netgi parodijavau keletą savo bičiulių. Jie neabejotinai ruošiasi nueiti į kino teatrą pažiūrėti šio filmo. Manau, kad atpažinę kai kurias savo savybes ir manieras jie tikrai smagiai pasijuoks“, - sakė Andre Benjaminas.

Komedija „Būk kietas“ jau rodoma kinuose.

[email protected]

„Forum Cinemas“, OMNI naujienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų