REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo gegužės 7 d. vilniečiai galės pradėti dieną sveikatingumo mankšta tai chi (tai či). Šiandien Vilniaus miesto tarybos kolegijos posėdyje pritartą šių mankštų organizavimui įvairiose Vilniaus miesto vietose.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinės savivaldybės pranešime spaudai rašoma, kad nemokamas sveikatingumo mankštas pagal tai chi lankysiantys gyventojai turės galimybę susipažinti su gilias tradicijas Kinijoje turinčia tai chi filosofija ir mankšta, darančią didelę įtaką žmogaus fizinei ir dvasinei sveikatai, o svarbiausia daugiau pabūti gryname ore ir pasportuoti.

REKLAMA

Grupinės mankštos vyks gegužės - lapkričio mėnesiais. Kvalifikuoti instruktoriai ves treniruotes numatytose vietose rytais ir vakarais. Žmonėms, lankiusiems mankštas, bus įteikti pažymėjimai.

Numatoma, kad sveikatingumo mankštos vyks dešimtyje Vilniaus miestų: Kalnų parke (stadione), VRM rūmuose (Žirmūnų g.), Sereikiškių parke, tarp Šv. Kryžiaus atradimo bažnyčios (Kalvarijų g.) ir Šv. Juozapo kunigų seminarijos (Verkių seniūnija), Senamiesčio apžvalgos aikštelėje (prie Misionierių ligoninės), prie Baltojo tilto, Markučių parke (prie Aleksandro Puškino memorialinio muziejaus), skverelyje tarp Neries upės ir Mikalojaus Daukšos vidurinės mokyklos, Lazdynų vidurinės mokyklos stadione (Lazdynų seniūnija) ir Vingio parke (prie estrados).

Be to, kartą per mėnesį visiems norintiems bus organizuojamos paskaitos apie tai chi.

OMNI naujienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų