REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki gegužės pabaigos LNK dešimtmečio „Baro“ gerbėjai mobiliųjų pramogų ir informacijos paslaugų svetainėje „Omni Go!“ (wap.omnigo.lt) gali rasti originalių ir pikantiškų savo pamėgtų barmenų nuotraukų. Tai viena iš naujovių, kurias atveria sėkmingai besitęsiantis telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ ir TV šou „Baras“ bendradarbiavimas. Ankstesnis „Baras“ buvo pirmasis televizijos produkto ir mobiliojo ryšio paslaugų integravimo sprendimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tarp nuotraukų, iliustruojančių orų prognozes penkiems Lietuvos miestams, yra ir originalios, specialiai „Omni Go!” sukurtos barmenų Agnieškos, Ievos, Skaistės ir Rolando nuotraukos, kurios suteikia ypatingų spalvų ir aistros „Omni Go!“ mobiliojo interneto orų prognozėms. Visos nuotraukos kasdien atnaujinamos, „Omnitel“ abonentai turi galimybę jas išsisaugoti savo mobiliajame telefone“, - sakė „Omnitel“ rinkodaros direktorius Giedrius Makauskas.

REKLAMA

„Omni Go!“ taip pat galima rasti ir visų LNK dešimtmečio „Baro“ dalyvių aprašymus bei pačias naujausias šio realybės šou žinias.

Norint patekti į “Omni Go!“, daugelyje telefonų pakanka paspausti greitojo interneto mygtuką. „Omni Go!“ mobiliojo interneto svetainę taip pat galima rasti mobiliojo telefono naršyklės ekrane surinkus adresą wap.omnigo.lt.

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“, remiantis paskutiniais viešai skelbtais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, yra neabejotina Lietuvos telekomunikacijų rinkos lyderė. Pagal gautas pajamas „Omnitel“ užima daugiau nei pusę mobiliojo ryšio rinkos (54,4 proc.). Bendrovė, teikianti lengvai ir paprastai naudojamas bei užtikrintai veikiančias paslaugas, šiais metais didžiausią dėmesį skiria mobiliojo interneto plėtrai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų