REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pernai daina „Kiekvienam“ scenoje debiutavusi atlikėja Mia prieš kelias dienas radijo klausytojams pristatė netikėto projekto vaisių - su „Lietuvos ryto“ krepšininku Tyrone‘u Nesby (Taironu Nesbiu) įrašytą baladę „Nešk mane“. „Lieptui“ dainininkės vadybininkas sakė, kad daugiau egzotiškų duetų kol kas nenusimato, o pati Mia neslėpė savo simpatijų juodaodžiui. „Bet jokios meilės nebuvo. Tikrai tikrai“, - paklausta apie galimas flirto užuomazgas gynėsi sutrikusi vilnietė.

REKLAMA
REKLAMA

Gyrė kraują

Pseudonimą T-Nes pasirinkusį krepšininką Mia sutiko įrašų studijoje. „Man patiko jo balsas. Net nežinojau, kad jis žaidžia krepšinį“, - aiškino dainininkė. Mia sakė, kad Tyrone‘as yra išties muzikalus ir turi gerą balsą. Pasak jos, šis juodaodis paneigė stereotipą, kad viską po truputį išmanantis žmogus iš tikrųjų neišmano nieko.

REKLAMA

„Jis daugeliui galėtų nušluostyti nosį - ir krepšinį tobulai žaidžia, ir dainuoja puikiai. Manau, kad juodaodžiams šie du dalykai sekasi gerai. Tai jų kraujyje“, - į antropologines subtilybes gilinosi Mia.

„Aš - ne rasistė!”

Mergina tikino nesanti rasistė ir rinkdamasi širdies draugą į odos spalvų nežiūrėtų. Jai kitokia odos spalva neatrodo nei labiau patraukli, nei ypač seksuali. „Spalva - nesvarbi. Man šis vaikinas simpatiškas dėl to, ką sugeba“, - aiškino dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar įrašų studijoje neskraidė Amūro strėlės, Mia sutriko, tačiau, kiek pagalvojusi, atsakė neturinti ką slėpti. „Mus sieja tik draugiški santykiai. Jokių meilių“, - tvirtino dainininkė.

Ne dėl egzotikos

Kurį laiką iš popmuzikos gerbėjų akiračio pranykusi dainininkė pastaruosius kelis mėnesius intensyviai ruošė savo klubinį projektą, kurį prieš kelias savaites pristatė sostinės klube „Connect“. Tuo pačiu metu Mia dirbo ir prie plačiajai auditorijai skirtų dainų, kurios pateks į debiutinį jos albumą. Jis turėtų pasirodyti jau vasaros pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjos vadybininkas Martynas Tyla „Lieptui“ sakė, kad panašių duetų kaip su „Lietuvos ryto“ žvaigžde artimiausioje ateityje nebus. Jis tikino, kad šiam duetui Tyrone‘as buvo pasirinktas tikrai ne dėl egzotiškos išvaizdos ar vardo. „Jis yra įrašęs nemažai dainų. Manau, Lietuvoje jo albumas turėtų nemenką paklausą“, - pasakojo M. Tyla.

Grįš į pajūrį

Iš Klaipėdos į Vilnių prieš kurį laiką persikraustęs vadybininkas po savo sparneliu priglaudė ne tik Mią ir „Sel“, bet ir porą klaipėdiečių - grupę „Exem“ ir buvusią „Junior“ narę Rositą, kuri nuo šiol prisistato sceniniu pseudonimu „Ros Key“.

REKLAMA

M. Tyla savo pasitraukimą į sostinę paaiškino taip: „Klaipėdos galimybės - ribotos. Man kaip vilniečiui tai buvo puikus metas perprasti provincijos subtilybes. Vilniuje tempai kitokie“. Tačiau nors vieną gerą naujieną buvęs klubo „Dada“ vadybininkas vis dėlto pasakė: jis patarė klubinės muzikos gerbėjams ruoštis vasarai, mat būtent tada Palangoje bus atidarytas naktinis klubas „Powerconnect“.

Dainius Druskinis

„Klaipėda“ (www.klaipeda.daily.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų