REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po daugiau nei metų dainavimo kartu Lino ir Simonos duetas pagaliau susiruošė išleisti debiutinį albumą. Tačiau, pasak L. Adomaičio, toks žingsnis dar negarantuoja, kad kartu duetas dainuos amžinai.

REKLAMA
REKLAMA

„Kas ištvertų su tokia niurzgla?“ - kvatodamas „Lieptui“ guodėsi kaunietis. Surimtėjęs Linas žarstė Simonai komplimentus ir teigė, kad darbas su ja yra išties malonus procesas. Šiomis dienomis dainininkas dirba ne tik su Simona - laukdamas debiutinio albumo pasirodymo jis padeda šių metų eurovizininkei Laurai. „Kuo galėsime, tuo padėsime mūsų Laurutei. Kviečiu ir kitus ją palaikyti, o ne pesimizmą skleisti“, - ragino praėjusių metų Eurovizijos dalyvis.

REKLAMA

Nevengia savikritikos

Paklaustas, kodėl po metų bendradarbiavimo su Simona albumą duetas nusprendė išleisti tik šį pavasarį, Linas aiškino, kad po pernai Turkijoje vykusios Eurovizijos jie buvo labai pavargę ir nekėlė sau tikslo įrodinėti, kad jų komanda vis dar gyvuoja. „Reikėjo atsigauti fiziškai ir dvasiškai, įvertinti situaciją, išsiaiškinti, ar nepakito žmonių požiūris į mus“, - dėstė Linas. Atlikėjas patikino, kad skubėti visiškai nėra kur - jo ir Simonos tikslas nėra greitai užsidirbti litą.

REKLAMA
REKLAMA

Paprašytas įvertinti savo ir Simonos vokalinius sugebėjimus, Linas teigė, kad dar reikia dirbti ir dirbti. „Ypač man. Mus grūdina koncertai, kuriuose šimtu procentų dainuojame „gyvai“ ir tik „gyvai“, - pasakojo Linas. Pernai po Eurovizijos duetas dalyvavo net 110 koncertų. Pasak jų, tai buvo geros ne tik vokalo, bet ir bendravimo su klausytojais pamokos. „O Simos vokalą vertinu subjektyviai teigiamai“, - prisipažino Linas, kuris mėgsta „kabinėtis“ prie savęs, ypač įrašų studijoje.

Mamai patiko

Dueto sėkmės priežastimi „Liepto“ kalbintas dainininkas įvardijo fanatizmą, meilę, užsidegimą, norą, talentą. „O gal viskas viename?“ - filosofavo Linas. Jis dar nežino, kaip susiklostys kūrybinė dueto ateitis, tačiau mano, kad atlikėjai tobulai papildo vienas kitą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nedrįso Linas prognozuoti ir debiutinio albumo sėkmės. „Tik vieną žinau - mėgstamas darbas visada atneša tiek dvasinės, tiek materialios naudos“, - sakė jis.

Jau įrašytą albumo dalį spėjo įvertinti ir Lino mama. „Jame daug teisingų gabalų“, - tarė ji. Albume bus ir daina „Mamai“, taip pat senas superhitas „Vėjas man pasakė“, bendras kūrinys su Hokšila „Pasaulis gražus“, Simonos solinis kūrinys „Meilės upė viena“ ir, ko gero, daina su temperamentingąja ukrainiete Ruslana.

„Kol kas ji veda derybas su savo leidybos kompanija EMI dėl šio kūrinio ir jos kaip atlikėjos turtinių teisių“, - paaiškino Linas.

REKLAMA

Kreipėsi į ukrainiečius

Kol laukiama gegužę, vėliausiai birželį pasirodysiančio albumo, Linas ir Simona ir vėl dėmesio centre. Jų patarimų prireikė šiemet Lietuvai Eurovizijoje atstovausiančiai Laurai su „meilužiais“.

Duetas jau susisiekė su praėjusių metų nugalėtojos Ruslanos vadybininkais, kad šie padėtų Laurai surengti kuo daugiau pasirodymų televizijoje ir žiniasklaidoje dar iki Eurovizijos. Linas taip pat nepašykštėjo kontaktų su kitų šalių atstovais - taip siekiama padaryti kuo stipresnę reklaminę kampaniją.

REKLAMA

Linas negaili ir praktinių patarimų didžiosios scenos naujokei. „Papasakojau Lauros „chebrai“ apie visą Eurovizijos virtuvę, užkulisius, nuotaikas. Pasimokęs iš mūsų pačių klaidų, pasidalijau viskuo, ką reikėtų daryti kitaip“, - pasakojo Linas. Jis neslėpė, kad taip pat geranoriškai pernai jiems informaciją teikė ir grupė „Skamp“, ir Aivaras.

Lydės į vakarėlį

Kasmet Eurovizijos konkursą organizuojanti šalis rengia grandiozinį vakarėlį, kuriame dalyvauja visų delegacijų vadovai, atlikėjai ir žiniasklaidos atstovai. „Tai graži tradicija. Taip dar kartą atkreipiamas dėmesys į save ir parodoma pagarba kitoms šalims“, - aiškino Linas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas pažadėjo, kad jis su Simona būtinai lydės Laurą į šį vakarėlį ir savo dainomis prisidės prie vakarėlio šėlsmo.

Nors Laura ne kartą minėjo, kad nusiramins tik patekusi į finalinį penketuką, Linas nebuvo linkęs svaidytis tokiomis prognozėmis. „Anksti ką nors kalbėti. Nežinia, kokios tendencijos vyraus šių metų Eurovizijoje. Pernai dominavo Balkanų šalys. Gal šiemet visus labiau domins europietiška stilistika, gal „folkas“, o gal šlykštusis rusiškas popsas?“ - spėliojo dainininkas.

Linas kvietė neabejingus šiam konkursui padėti Laurai. „Ji jau išrinkta. Palaikykime ją, juk tokia nelaimė nutinka ne kiekvienam“, - šmaikštavo jis.

Lino ir Simonos kontaktas su Ruslana po Eurovizijos nenutrūko - ukrainietė padėjo duetui kovoti NML, o šiuo metu vyksta derybos dėl bendro jų kūrinio įrašymo.

Arnoldas Remeika

„Klaipėda“ (www.klaipeda.daily.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų