REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas Liverpulio restorano administratorius Angeliną Jolie išvadino šykštuole. Dienraštyje „The Mirror“ Andrew Hurmanas, dirbantis „Schmooze“ bare teigė, kad pas juos su draugu užsukusi seksualiausia pasaulyje išrinkta moteris visus nustebino ne tik savo netikėtu apsilankymu, bet ir arbatpinigiais.

REKLAMA
REKLAMA

Anot administratoriaus, aktorė, išleidusi 60 svarų dviem antriesiems patiekalams, arbatpinigių lėkštelėje nepaliko nė cento!

REKLAMA

„Angelina su draugu mūsų bare pasirodė netikėtai, mes nebuvome dėl to perspėti. Ji buvo tyli, maloni ir netgi neprieštaravo, kai vienas mūsų pastovus lankytojas paprašė jos autografo. Ji taip pat nepasipiktino, kai tas pats žmogus pradėjo klausinėti apie Bradą Pittą. Angelina tiesiog nusišypsojo ir palinkėjo jam gero vakaro“, - pasakojo restorano administratorius.

Angelina Jolie su Bradu Pittu nusifilmavo romantinėje veiksmo juostoje „Ponas ir ponia Smitai“. Čia du geidžiamiausi Holivudo žmonės atliko sutuoktinių žudikų vaidmenis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai pora išėjo, mes tikėjomės išvysti Holivudo žvaigždei pritinkančius arbatpinigius, juolab ir aptarnavimas buvo daugiau nei puikus. Tačiau jie nepaliko nė cento! Negaliu patikėti, kad Angelina tokia šykšti“, - dienraštis citavo pasipiktinusį baro administratorių.

„Blykstės“ galva linguoja ir supranta, kad Angelinos apsilankymas ir „arbatpinigių šykštumas“ paradoksaliai buvo geriausi arbatpinigiai baro istorijoje. Juk po tokios savireklamos baras tikrai sulaukė turtingų smalsuolių antplūdžio.

Įtemptas trileris „Ponas ir ponia Smitai“ su Angelina Jolie ir Bradu Pittu kinuose jau birželio 10 dieną.

[email protected]

ACME, OMNI naujienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų