REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Angelina Jolie teigia, kad dabartinių vaidmenų pasirinkimą nulėmė... jos pačios motina.

Seksualiausia pasaulio moterimi šiais metais išrinkta aktorė dažniausiai atlieka stiprios, savimi pasitikinčios ir vidinę jėgą spinduliuojančios moters vaidmenis.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė teigia, kad taip dažniausiai atsitinka dėl jos pačios motinos ir auklėjimo vaikystėje.

REKLAMA

„Motina mane auklėjo, kad būčiau itin tiesmuka, sąžininga ir neteisčiau žmonių. Nuo vaikystės dievinu žmones, kurie nebijo parodyti, kokie jie yra iš tiesų su visomis geromis ir blogomis savybėmis“, - pasakojo Angelina.

29-erių aktorės motina nuo vaikystės mokino aktorę šimtu procentu laikytis savo įsitikinimų, būti „kieta“ ir savarankiška moterimi.

„Visi vaidmenys, kuriuos pasirenku, galima sakyti, yra nulemti mano motinos. Tiek rinkdamasi Laros Kroft, tiek Olimpijos vaidmenį epe „Aleksandras“, tiek ponios Smit vaidmenį trileryje "Ponas ir ponia Smitai" tardavausi su motina. Ir kiekvieną kartą ji man atsakydavo tą patį: „Tas vaidmuo - tai tu“, - žurnalui „OK“ teigė Jolie.

REKLAMA
REKLAMA

Angelina Jolie ir Bradas Pittas kartu nusifilmavo specialiųjų efektų veiksmo trileryje „Ponas ir ponia Smitai“. Tai juosta apie du nuobodžiaujančius sutuoktinius, kurie vėliau išsiaiškina esantys samdomi žudikai, pasamdyti nužudyti vienas kitą.

„Jei motina man pasakytų, kad tas vaidmuo tikrai ne man, aš net negalvojusi jo atsisakyčiau“, - pridūrė Jolie.

Mamytėms, kurioms patinka Bradas Pittas, pasaulinė “Ponas ir ponia Smitai” premjera - birželio 10 dieną.

Matei, kaip Tru Sabaka rūkė „kreką“? Girdėjai Tvarijonaitę, riaugėjančią nuo alaus? Turi paplūdimyje pagauto Uspaskicho nuotraukų? Rašyk - [email protected]

ACME, OMNI naujienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų