REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Whitney Houston gerai žinoma priklausomybė nuo narkotikų vėl iškilo į paviršių. Dainininkė jau antrą kartą šiais metais užsirašė į reabilitacijos kliniką.

REKLAMA
REKLAMA

„Blykstės“ tiesiog ją siųstų į perauklėjimo internatą. Jau anksčiau Whitney yra prisipažinusi vartojanti įvairias receptines piliules ir ne visai medikamentinius marihuaną, ir kokainą. Atlikėjos atstovas tada tik tepasakė: „Whitney Houston sugrįžo į lengvąjį reabilitacijos kelią“. 41-erių „Grammy“ laureatė, išgarsėjusi dainomis „I wanna dance with somebody“ ir „I will always love you“, dar 2004 m. penkioms dienoms buvo užsiregistravusi klinikoje. Jos dvasinis patarėjas teigė, kad Whitney kovoja su priklausomybe nuo vaistų.

REKLAMA

Audringo soulo muzikos blogiuko Bobby Browno žmona visai neseniai apie savo bėdas kalbėjo ABC naujienoms. „Aš per daug uždirbu, kad rūkyčiau „kreką“, - dviprasmiškai tada sakė ji.

Matei, kaip Tru Sabaka rūkė „kreką“? Girdėjai Tvarijonaitę, riaugėjančią nuo alaus? Turi paplūdimyje pagauto Uspaskicho nuotraukų? Rašyk - [email protected]

music.yahoo.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų