REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunutė Holivudo žvaigždutė Scarlett Johansson prisipažino, kad vaikystėje buvo išmesta iš dramos mokyklos kaip visiškai „niekam tikusi“.

REKLAMA
REKLAMA

Būdama septynerių mergina kartu su vyresniu broliu pradėjo mokytis aktorius ruošiančioje dramos mokykloje. Tačiau mergaitės laukė nusivylimas - dramos mokyklos vadovė pasiūlė mergaitei mesti šiuos mokslus, nes teigė, kad Scarlett neturi „visiškai jokio potencialo“.

REKLAMA

„Mano ateitis, rodės, subyrėjo į šipulius. Talentų agentui tiko tik mano brolis ir nors mama įkalbinėjo paimti ir mane, jie teigė, kad iš manęs neišeis nieko doro. Buvau priblokšta“, - prisimena S. Johansson.

Sofijos Coppolos filme „Pasiklyde vertime“ išgarsėjusi aktorė taip pat įspūdingai pasirodė ir istorinėje dramoje „Mergina su perlo auskaru“ apie XVII amžiaus olandų kilmės dailininko Johanneso Vermeero ir jo tarnaitės Grytutės subtilius santykius.

REKLAMA
REKLAMA

„Atsimenu, kaip dramos mokytoja bandydama mane nuraminti siūlė man vietoj aktorystės geriau mokintis šokti čečiotką!“ - juokėsi aktorė.

Tokie pareiškimai vadinami „saldus kerštas vaikystės skriaudėjams“. Tačiau, Scarlett, juk dramos mokytoja negalėjo numatyti, kad užaugusi turėsi tokią krūtinę!

Matei, kaip Tru Sabaka rūkė „kreką“? Girdėjai Tvarijonaitę, riaugėjančią nuo alaus? Turi paplūdimyje pagauto Uspaskicho nuotraukų? Rašyk - [email protected]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų