REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pranešama, kad pasaulyje ir Lietuvoje populiarios juostos „Skambutis 2“ filmavimą lydėjo nepaaiškinami paslaptingi įvykiai. Septintą filmavimo dieną lyg pagal scenarijų rytą į patalpas, kur buvo kuriamos dekoracijos, atvykę darbuotojai pamatė, kad per naktį jas užliejo vanduo. Nors dėl to kaltinamas trūkęs vandentiekio vamzdis, kūrybinė grupė tai palaikė pranašingu ženklu. Užlietų patalpų vaizdas daug kam priminė filmo „Skambutis 2“ kadrus. „Blykstės“ mano, kad girtas dekoracijų vadybininkas supainiojo sales.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau kūrybinė grupė dar kartą turėjo panašių nutikimų, kai biuro virtuvėje be jokios paaiškinamos priežasties sutrūko 19 litrų talpos indas su vandeniu ir užliejo visas grindis. O gal kūrybinėje grupėje darbavosi užlietų grindų fetišistas?

REKLAMA

Teigiama, kad keistesni netikėtumai kūrybinę grupę pasitiko pradėjus darbus lauke. Kartą filmuojant lauke aktorius užpuolė didžiulis bičių spiečius. Baimindamiesi mirtino sugėlimo, aktoriai buvo priversti nutraukti darbą ir pasislėpti furgonuose. Kiek vėliau filmavimo grupę sukrėtė netikėtai nugaišęs elnias.

Pranašaujame: septintą filmo peržiūros dieną Lietuvoje, viename iš "Forum Cinemas" kino teatro tualetų iškilusi Juodoji Ranka nutrauks vamzdyną ir užtvindytos patalpos išlaisvins medūzas bei žuviuką Oskarą, kuriems teks apsigyventi Vilnelėje.

Matei, kaip Tru Sabaka rūkė „kreką“? Girdėjai Tvarijonaitę, riaugėjančią nuo alaus? Turi paplūdimyje pagauto Uspaskicho nuotraukų? Rašyk - [email protected]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų