REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kino teatruose mirganti šiuolaikinė didžioji animacija patinka ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams. Ne todėl, kad popkultūroje vyrauja infantilumo tendencijos. Veikiau dėl to, kad pavargstama nuo specialiųjų efektų, ginklų ir lėkštų holivudinių juokelių.

REKLAMA
REKLAMA

Nenuostabu, kad didelio pasisekimo sulaukusio "Ledynmečio" režisierius Chrisas Wedge’as griebėsi gaminti dar vieną darbą ir jau pristato animacinį filmą "Robotai". Nors šio filmo siužetinė linija visiškai skiriasi nuo priešistorėje vykstančio "Ledynmečio", tačiau "Robotus" galime laikyti linksmų nuotykių, įspūdingų vaizdų epopėjos tęsiniu.

REKLAMA

Veiksmas vyksta robotų pasaulyje, kuriame provincialus robotas Rodnis, nenorėdamas būti tik vienu iš indaplovių šeimos iškeliauja į Robotų miestą ir, kaip dera kaimiečiams, ten patiria neįprastų nuotykių. Tokia nerealiai žemiška naujausiais animacijos triukais žaižaruojanti istorija Lietuvoje pasirodys rugpjūčio pabaigoje.

Matei, kaip Tru Sabaka rūkė „kreką“? Girdėjai Tvarijonaitę riaugėjančią nuo alaus? Turi paplūdimyje pagauto Uspaskicho nuotraukų? Rašyk - [email protected]

„Forum Cinemas“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų