REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusios savaitės pabaigoje Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) Klaipėdos skyriaus susirinkimas prasidėjo be jame dalyvauti turėjusio partijos pirmininko Artūro Zuoko. Nesulaukę vėluojančio lyderio klaipėdiečiai ėmė kritikuoti jo vykdomą politiką.

REKLAMA
REKLAMA

Liberalcentristas europarlamentaras Eugenijus Gentvilas viešai pareiškė, kad "Zuokas turi problemų", kurios atsispindi ir partijos skyrių veikloje bei nuotaikoje. "Zuokas bando panaudoti partiją kaip skydą savo asmeninėms problemoms spręsti", - sakė europarlamentaras.

REKLAMA

Valandą pavėlavęs A. Zuokas į Klaipėdos skyriaus susirinkimą įžengė pakiliai nusiteikęs ir pažadėjo kalbėti "apie puikią partijos ateitį". Jam skirtos kritikos LiCS vadovas tarsi negirdėjo ir pareiškė jokių problemų neturintis.

Aistroms kaistant Klaipėdos skyriaus nariai paragino A. Zuoką išeiti iš partijos ir burti naują organizaciją. Tokį siūlymą skatina A. Zuoko iniciatyva kurti liberalų visuomeninį judėjimą, kuris, kaip teigiama, galėtų tapti nauja politine organizacija, jei LiCS vadovas netektų posto.

REKLAMA
REKLAMA

A. Zuokas pareiškė to daryti neketinantis. Klaipėdiečių kaltinimus jis pavadino mažumos nuomone, skyriaus posėdį - chuliganišku susirinkimu, o jo dalyvius - ligoniais.

Po kelias valandas trukusių aštrių apsižodžiavimų Klaipėdos skyriaus nariai vieningai priėmė rezoliuciją, kurioje pareiškė nepasitikėjimą partijos pirmininku A. Zuoku ir jo aplinka.

Dienraštis „Lietuvos žinios“, www.lzinios.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų