REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po dramatiškai pasibaigusių rungtynių su Prancūzijos ekipa, anglų futbolininkai turėjo puikią progą gerai pailsėti. Rezultatu 1:2 pralaimėjusią Anglijos rinktinę treniruojantis Svenas Goranas Erikssonas atšaukė draudimą mylėtis.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo netruko pasinaudoti kartu su 50 tūkst. anglų aistruolių į Portugaliją atvykusios sportininkų žmonos ir draugės, kurioms buvo leista vienai nakčiai apsigyventi tame pačiame viešbutyje. Britų bulvarinė spauda su pasimėgavimu aptarinėja aistringą naktį, po kurios iš futbolininkų veidų nedingsta šypsenos.

REKLAMA

Skelbiama, kad jauniausia anglų viltis Wayne’as Rooney miegojo su savo drauge Colleen McLaughlin. Neįmušto vienuolikos metrų baudinio kartėlį Davidas Beckhamas pamiršti padėjo žmona Victoriai Beckham.

Tragiškai kamuolį atgal vartininkui perdavęs Stevenas Gerrardas ilsėjosi savo sužadėtinės Alex Curran draugijoje.

Pirmąjį anglų įvartį “Euro 2004” įmušęs Frankas Lampardas mėgavosi susitikęs su drauge Elen Rives. Anglijos rinktinės štabo atstovas patvirtino, kad trenerio triukas pasiteisino: “Esu įsitikinęs, jog merginos padarė viską, kad pakeltų vaikinų kovinę dvasią”.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad taip puikiomis psichologo savybėmis pasižymintis Svenas Goranas Erikssonas siekė sumažinti netikėtai pralaimėjusių auklėtinių stresą ir depresiją. Deja, ilgesne mylimųjų draugija anglų futbolo žvaigždėms pasidžiaugti neteko - jau kitą dieną po pietų damos buvo išprašytos atgal į savo viešbučių apartamentus.

Šiuo metu Anglijos rinktinė įtemptai ruošiasi ketvirtadienį (birželio 17 d.) vyksiančioms rungtynėms su Šveicarijos ekipa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų